Майка ми надмина себе си

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu Mar 08, 2007 6:11 pm

Killua wrote: Иначе тая салата не звучи чак толкова зле, само верно може би без сметаната. Жоро, ти бтв опита ли я, че да кажеш дали бива, или само я гледаше потресено?
Опитах я, за мен бананите са убиеца, не влизат в тая комбинация просто :) А и аз харесвам сладко със солено, но сладко със салата - нъц. Салатата има друго предназначение!

Иначе не мисля, че шоколад и синьо сирене ще ми харесат заедно, освен ако сиренето не е термично обработено, най-добре със самия шоколад...
This is it. Ground zero.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Thu Mar 08, 2007 6:19 pm

Alanna wrote: Виж, синьо сирене с шоколад... или сладко от ягоди със сирене, диня със сирене и... всичко сладко със сирене смуче твърде силно! :x
:shock: :shock: :shock:
Анатемааа! :lol: Алана, това е просто богохулство (ехем,така ли се казва на Бг?? :oops: ). Може би точно с ягоди не (макар че аз правя торта от сирене и ягодово/боровиново сладко с която се разтапяш), но сирене с мед или мармалад от шипки (или от сини сливи) е просто деликатес! Ñam, ñam!!! :mrgreen:
Пък и испанците имат един много "злонамерен" начин да хапват шоколада - парче шоколад в парче топла багетка!! :twisted:
:mrgreen:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!