Dragoneye is no more...

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Apr 22, 2004 2:27 pm

ее съвсем се размечта па ти. 8-)
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Thu Apr 22, 2004 2:32 pm

хахахахахахаааа....
признавам без бой... :wink:
просто търся изход... а това ще е богоугодно дело дори... все пак нали е паднал ангел... ще го покаем, самоубием и хоп - място в рая сред поне 40 девици :shock: :D далавера отвсякъде :D
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Apr 22, 2004 5:01 pm

Искам много грубо да помоля да си водите тия дискусии в сивостенския форум, ако не ви е проблем, пък и да ви е.
А героят ми просто няма да го пипате, убит, кастриран, преименуван или квото и да е. Не съществува такъв герой в разказа и това е.
And you can't dance with a devil on your back...

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Thu Apr 22, 2004 5:22 pm

аууууу, как не се сетих за кастрацията първа, ама тогава щяха да станат зян девиците :? :D
за самия разказ - там ще си го обсъждаме, разбира се, но народът, дето има свои герой в действието, поства тук.... освен това разказът, съответно темата е за Драгънай и мисля, че е на правилното място и въпроса ми, зададен по-горе - всеки един съгласен ли е да му се ползва героя...
а ти вземи надрастни това "не го ща, ама не си го и давам"... споко, не сме примряли за селестина...

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Apr 22, 2004 5:27 pm

Може би не се изразих правилно. Никого не съм спрял да си каже дали го дава, или не го дава, но сигурно и самичка ще забележиш, че в предишната страница сте само двамата с Браги. Е те това, значи, не в тоя форум, ако не е проблем.
За надрастване няма да приказваме, харесвам си го героя и не виждам що трябва го оставям точно пък във вашите ръце, сори.
А мнението ти за какво е подходящ топикът, боя се, не ми е приоритет.

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Thu Apr 22, 2004 5:33 pm

Roland of Gilead wrote:А мнението ти за какво е подходящ топикът, боя се, не ми е приоритет.
а би трябвало...
за останалото - явно хората, които съм попитала още не са го видели? вероятността е твърде голяма, мисля... защото се вижда, че с Браги това го натворихме за отрицателно време... какво да се прави - не успяхме да се включим в "телефонната" дискусия овреме, та тука да не останем по-назад... та аз си чакам отговори и от останалите, де, за теб разбрахме...

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Apr 22, 2004 6:05 pm

Да, още преди няколко дни видях, че за съжаление има друга страница на сайта... Ся, на мен пазенето на стари теми не е "безцелен фетишизъм", беше ми като семеен албум някакси. Обаче няма какво да се направи...
Аз пазя някъде първите хроники и задругата (за съжаление на леко бъгнат файл) и вторите хроники до някъде, може би първите петнайсетина глави.
Last edited by Morwen on Thu Apr 22, 2004 6:52 pm, edited 1 time in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Apr 22, 2004 6:51 pm

Tais wrote:та? тези, дето са писали или са ползвани като герои съгласни ли са да продължи в Портала на Сивостен? Берик? Морвен? Роланд? Алексис? Търмит? Драгън? Моарейн? Елейн? Ниеле? Дийм? (дано не съм пропуснала някого) както и Ян, Моридин, Гибли и Колибри за ползването на героите им? аз Джони сама ще го попитам, но той едва ли ще е против, още повече, че поства в Сивостен... Браги, теб не те питам, защото ти го предложи - пиша те съгласен :P предполагам и Вер няма да има против - ще го попитам, разбира се...
Ми аз съм съгласна, дори бих писала при наличие на време и вдъхновение, но да видим...
I don't wanna die

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Thu Apr 22, 2004 6:54 pm

За Гибли да каже Алексис.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Thu Apr 22, 2004 7:24 pm

Morwen wrote:Ми аз съм съгласна, дори бих писала при наличие на време и вдъхновение, но да видим...
Обещавам, да не те изрусяваме :D въпреки, че би било интересно - Морви - блондинка :D а не искаш ли устни, като Анджелина Джоли? :P

Гиб, да приемам ли, че ти нямаш против? а Алексис ще питам непременно, защото се надявам тя и да пише... :roll:

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Thu Apr 22, 2004 7:26 pm

Аз се колебая, затова оставям Алексис да каже, пък и правото е нейно.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Apr 22, 2004 7:28 pm

Посмей да ми пипнеш устните и ще напиша как Рейн се вмъква в спалнята ти и ти прави пънкарски гребен, докато спиш. Боядисан в розово:РРР
I don't wanna die

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Thu Apr 22, 2004 7:31 pm

малейййййй, а после ще те сдобия със 120 см. гръдна обиколка, след пластична операция, за която Драгън ще ти заеме пари :twisted:

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Apr 22, 2004 7:51 pm

Що за проява на лош вкус - Морви изрусена :shock: . Не искам и да си представям дори...виж със зелена коса по ще й отива :P

Повествованието за моята скромна героиня завърши по особено подходящ начин така че да не създава сюжетни проблеми. Тя просто изчезна и толкоз. Не си давам правата, иначе ще ви съдя :D :D :D . Пък ако ми се припише винаги мога да я "появя" отнякъде...

Марфа, Роланд ми е пращал някакви "Хроники", но нямам представа колко са точно и кои, ако искаш ще ти пратя на пощата.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Apr 22, 2004 7:56 pm

След щателен преглед, се оказа, че Роланд има в себе си Новите Хроники до:
ГЛАВА 25
В която Марфа за пореден път се опитва да придаде смисъл на Пътуването; освен това има среща с висок мургав непознат; стават и други работи; ма без пари толкоз ша казвам
Това е от мен, 107 страници Уърд...