Играта се завръща! :D
За това се сетих вече, но как да ти кажа, този момент беше доста незапомнящ се за мен, защото най-вече този Кар ми е адски досаден. Хайде да не обяснявам и защо съвсем го намразих, че много спойлъри ще станат... 

Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Спрях да планирам живота си. Поиграх си с няколко различни кариери. Представих си с коя жена ще бъда щастлив завинаги. Реших къде ще живеем и колко дълго, какъв цвят ще бъдат стените във всяка стая на апатамента, както и вероятните съдби на децата ни. След това избрах друга кариера и друга жена и планирах живота си в същият ред.
После се сетих за всички хора, които познавам и планирах живота им вместо тях, дори по-подробно. Направих солидно обосновани предположения за козината на правнуците на ******** като имах предвид петнайсет вида различни кръстоски. Ходих два пъти до тоалетна, изпуших почти пакет цигари и сътворих птица от салфетката си.
Накрая, като оптична илюзия се появи студентката. Направо не вярвах, че косата и не е побеляла и не се е прегърбила. Реших, че това е нейната пра-правнучка и носи поръчката ми изпълнявайки стара и тайнствена наследствена заръка, предавана от човек на човек в семейството. Тя се наведе над масата и ми метна чаша с нещо, което съвсем не бях поръчвал, после и чиния. Отново изчезна.
После се сетих за всички хора, които познавам и планирах живота им вместо тях, дори по-подробно. Направих солидно обосновани предположения за козината на правнуците на ******** като имах предвид петнайсет вида различни кръстоски. Ходих два пъти до тоалетна, изпуших почти пакет цигари и сътворих птица от салфетката си.
Накрая, като оптична илюзия се появи студентката. Направо не вярвах, че косата и не е побеляла и не се е прегърбила. Реших, че това е нейната пра-правнучка и носи поръчката ми изпълнявайки стара и тайнствена наследствена заръка, предавана от човек на човек в семейството. Тя се наведе над масата и ми метна чаша с нещо, което съвсем не бях поръчвал, после и чиния. Отново изчезна.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."