В желанието си да бъда очернен дни наред се тиражира една страхотна неистина, а това е, че аз съм докарал американските бази в България и съм организирал тайните полети и затвори на ЦРУ, разправата на терористи на "Ал Кайда" в рамките на антитерористичната борба на САЩ.Това заяви кметът Борисов пред "Фокус" по повод статията в американското списание Congressional Quaterly, че той е съратник на гангстерите в България. “До този момент всичко им прощавам. Приемам, че това е политика, че е мръсна работа, че това е черен PR, че е компромат. Аз не я разбирам политиката така, но те така правят. Искам обаче да стане ясно едно нещо, което моля всички, които пишат да го имат предвид. "Ал Кайда" е най-мощната терористична организация в света и на Балканите има свои клетки. Това вече е много сериозно, защото това автоматически ще ме постави в списъка на "Ал Кайда" и ме прави мишена на най-мощната терористична организация в света. При цялото ми уважение към американския журналист, мога да му простя, че си изкарва хляба с моето име. Но да ме прави цел на "Ал Кайда", защото аз съм задържал радиоактивни материали, за да спася неговата нация, мога да му кажа, че един неблагодарник, ако е истински американец, разбира се. Но да изкарва операции, с които ние сме блокирали терористични действия и да ме прави единствена цел, не му прави чест," заяви още Борисов.
Абсурдистан, един бе ти достоен зарад тях!
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
						Бва-ха-ха-ха-ха!   Тоя клоун съвсем изпраще.
 Тоя клоун съвсем изпраще.

Тоя клоун съвсем изпраще.
 Тоя клоун съвсем изпраще.passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Сякаш САЩ не знаят какво е Ал Кайда (най-мощната терористична организация в света, нали  ) и кой я движи. Надявам се цялата тая клоунада да означава, че мястото му изстива.
) и кой я движи. Надявам се цялата тая клоунада да означава, че мястото му изстива.

) и кой я движи. Надявам се цялата тая клоунада да означава, че мястото му изстива.
) и кой я движи. Надявам се цялата тая клоунада да означава, че мястото му изстива.passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- The Dragon
- Elder God
- PrivateRaio
- Misting
- PrivateRaio
- Misting
А това е класически опит за измъкване със сменяне на фокуса. Значи, него го обвиняват за връзки с мафията, а той пропищява, че е невинен за... американските бази в България, в името на светлината!  И вече е жертва, защото Ал Кайда, може би, евентуално, поне той до такива изводи е стигнал, ще вземе да го нарочи за екзекуция. Нека сега всички дружно да му съчувстваме и направим протестно шествие с лозунги  "Застанете ли срещу бат Бойко, заставате на страната на злото" и "Сринахте Световния търговски център, но няма да помръднете Бойко"...

I don't wanna die
But I ain't keen on living either
						But I ain't keen on living either
- BaYa
- Forsaken
Мне, това си е чиста автопропаганда!  От рода:  "Да говорят за мен, макар и зле!!"  Но по-чувствена.  Представете си сега всички лелки и чичковци от онуй събрание (Марфиет пусна статията а на мен ми се доповръща след като я прочетох), колко ще треперят за милият им Гн. Борисов!!    
     Буахахахахаха!!  Сигурни ли сте че този човек скришом не пие от лекарството на Болен???
  Буахахахахаха!!  Сигурни ли сте че този човек скришом не пие от лекарството на Болен???   

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
						Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Анджък, Морви!  На краставичар - краставици...
 На краставичар - краставици... 

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- PrivateRaio
- Misting
- The Dragon
- Elder God