РОЛИЧЪТ НЕ ГИ БАВИ ЕЙ!!!!!!!!!!! А той пък кога стана хардкор-геймър...изпуснал съм момента явно....то сигурно около момента, в който Йоан стана точн пич тогава ще е е било.Roland wrote:Мне, глей сега, мисълта ми е друга. Уии-то като хардуер е Геймкюб, което е конзола на 6-7 години, само малко ъпгрейдната. Идиотското ръкомахане сигурно е супер забавно, но не променя факта, че игрите за Уии могат да са само "забавнички". Аз съм по-друг тип, не се кефя на "забавнички". А игрите на които се кефя, ако са стари, мога да си ги играя на ПС2, а ако са нови, ми трябва некст-джен конзолаКаквато качествена в момента е само Три-сиксти.
Както и да е – и от мен едно закъсняло честито – със здраве да си я ползваш и ти пожелавам скоро да си и имаш и една плазмичка за новата конзола. Стискай палци, май и аз ще джоинна некст-ген къмюнитито този месец.

П.с. Уии наистина интригува с контрола си и ако имах още излишни пари и нямаше проблем да се чипва сериозно бих се замислил, независимо от смукателната графика, която ениуей е последното нещо, което трябва да те интересува по отношение на тази конзола. Ма да оправим Бокса първо, че Мас Ефект не чака.