Skywalker wrote: Луд ли си,едвам издържах на този филм.Супер калпава работа.Незнам какви малоумници го харесват толково много,даже и го възхваляват.По противни актъори нямаше никъде.

Мии всякакви ги има, малоумниците де! Аз например!

Skywalker wrote: Луд ли си,едвам издържах на този филм.Супер калпава работа.Незнам какви малоумници го харесват толково много,даже и го възхваляват.По противни актъори нямаше никъде.
Същият. Между другото, ако решите да гледате филма за Дебелия Дракон, първо гледайте някой филм с Брус Лий. Иначе съществува огромна вероятност да го разберете.BaYa wrote:tigermaster, Само не е ли съратникът, съученик и пр. на Джаки Чан?? Защото ако е същият, когато още имах телевизия в къщи, се бях зарибила доста с едно негово сериалче!!!
От филм по Дик до филм по Дик просто си има бая разлика. Мен Майнорити Рипорт доста си ме кефи, но пък за съжаления има огромно недоразумения като Скенър Даркли и Пейчек. И тенк год шедьовър - Блейд Рънър ест.BaYa wrote:Аз пък вчера вечерта, нааааай-после се отчетох с Майнорити Рипорт! И ми мяза че ако успееш де пропуснеш Том Круз, бая се ядва! Вярно че тоя човек непрекъснато се опитват да ти се навре в очите, но не напразно е главният герой, нали! Доста е травматизиран май горкият!!![]()
Иначе си е Филип К. Дик!!! Точно затова и не разбирам защо толкова ме отегчи Ъ Скенър Даркли?!?!?Не можах дори да я догледам, па и си легнах в лошо настроение!
Мен Скенър Даркли ме накефи пъти повече от Майнорити Рипорт бтв.Muad_Dib wrote:От филм по Дик до филм по Дик просто си има бая разлика. Мен Майнорити Рипорт доста си ме кефи, но пък за съжаления има огромно недоразумения като Скенър Даркли и Пейчек. И тенк год шедьовър - Блейд Рънър ест.BaYa wrote:Аз пък вчера вечерта, нааааай-после се отчетох с Майнорити Рипорт! И ми мяза че ако успееш де пропуснеш Том Круз, бая се ядва! Вярно че тоя човек непрекъснато се опитват да ти се навре в очите, но не напразно е главният герой, нали! Доста е травматизиран май горкият!!![]()
Иначе си е Филип К. Дик!!! Точно затова и не разбирам защо толкова ме отегчи Ъ Скенър Даркли?!?!?Не можах дори да я догледам, па и си легнах в лошо настроение!
То батълфилд Ърт да беше петно само в неговата кариера щеше да е суперBaYa wrote:Мда, точно това имах предвид! Днес щях да гледам отново Abyss която точно както и Blade Runner, никога не ми омръзва да превъртам! Горе долу редовно, но не много често все пак! За мен, прекрасен неостаряващ шедьовър! Но Скенър-а ми бръкна в здравето направо! Пейчек дори не съм го гледала още!![]()
![]()
Оф топик: Никола, открих черно петно в кариерата на Форест Уитакър!Батл Фиилд (Ди) Ърт!
Нещо ми остана в главата от Последният Шотландски Крал. Та взех да мисля и премислям, че няма филм на тоя човек който да не ми e харесал! Минимално, всички са били от поносими до, направо, добри!!! И изведнъж ме нападнаха спомените за онова "нещо"!!!
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests