Голямото Трио Тройки
Какво друго мога да кажа, освен че явно са решили да върнат дечурлигата в киносалоните, защото не виждам кой друг би се израдвал на такава малоумна история. Освен ако някой не ходи само заради ефектите, разбира се, ама аз предпочитам изложбите пред компютърната анимация. Но лошо няма, все пак си говорим за комиксов герой в пуканкова опаковка. Дано поне като се напечели достатъчно, Тоби Магуайър да почне да прави по-стойностни неща, да следва примера на Робърт Редфорд, да кажем.
This signature is not yet rated
- Amos Trask
- Aes Sedai
Е, Тоби има и стойностни неща, при това не едно и две.
Най-стойностното за мен е това
viewtopic.php?p=63772&highlight=#63772

Feel the summer!
- Amos Trask
- Aes Sedai
Откъде все пак е взето това резюме на сюжета? Защото нищо не пречи и аз да ида на ИМДБ и да кажа, че съм китаец и съм гледал филма вече...
Пък и кой го боли за сюжета в тия филми anyway...
Пък и кой го боли за сюжета в тия филми anyway...
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Нали и аз това казах: от супергеройски комикс (не всички комикси са такива, слава богу) - толкова. Важното е да има екшън и визия, така че съм много доволен. Иначе ясно, че сюжетът ще е като написан от недоклатен пубертет - нали това винаги е им била таргет аудиторията.
Дем, не е от ИМДБ. Няма гаранция, че е вярно, но звучи достоверно. Аз го прочетох по бърз диагонал, де, така че да не си спойля много.
Дем, не е от ИМДБ. Няма гаранция, че е вярно, но звучи достоверно. Аз го прочетох по бърз диагонал, де, така че да не си спойля много.
Ще трябва да изчакаш някак 2+ седмици до световната премиера.
Джеймс Франко вече е на една ръка разстояние. Само не чети спойлъра, че да не подкопаваме драматизма на ролята му. 

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Пиратите ше са близо три часа.
Адски щастлив и досега се търкалях от смях да чета оплакванията на американците, които не могат да издържат толкова време с дебелите си задници наблъскани плътно един до друг в седалките. 

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Говорим за Пиратите, дюд!
Майтап. Най-малкото ще им трябват (часовете), за да навържат успешно всички сюжетни линии и подлинии, дето стърчат още от двойката.