Гледано напоследък, Part II

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Locked
shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Apr 22, 2007 9:38 am

Пък аз гледах Епичен филм На кино
Докато не чуя някаква сериозна извинителна причина, Симеоне (примерно, замъкнат от приятелка под ултиматум), това си остава като епична дупка на реномето ти на филмов ценител. :mrgreen: Знаеш, че се води най-тъпият филм изобщо.

Ха! Ето им бестселинг идея. Следващата им поредица ще се казва "Тъп филм". "Тъп филм 4". :idea:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Apr 22, 2007 9:50 am

Еми писал съм, гледаше м се боклучава дебилна комедия, а и като фен на повечето от тия филми... Anyway, it was spur of the moment thing...
And you can't dance with a devil on your back...

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Sun Apr 22, 2007 11:38 am

Muad_Dib wrote:От филм по Дик до филм по Дик просто си има бая разлика. Мен Майнорити Рипорт доста си ме кефи, но пък за съжаления има огромно недоразумения като Скенър Даркли и Пейчек. И тенк год шедьовър - Блейд Рънър ест.
"Заплащането" кефи. Е, щеше да кефи повече, ако я нямаше Ума Търман(леле, как ме дразни самоооо!), ама и така върши работа. "Блейдрънър" пък хич не ме кефи, но за това ще приема, че проблемът е в мен. "Специален доклад" беше готин въпреки Том Круз(който има само една качествена роля - Лестат в "Интервю с вампир"). Забравяте обаче "Зов за завръщане". Много ме кефеше на времето. Дали още ще е така?
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Apr 22, 2007 11:49 am

Аз Зова го гледах лятото и чак тогава стоплих КОЛКО брутален е всъщност. Дотогава мислех, че е само сай-фай екшън.
And you can't dance with a devil on your back...

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Sun Apr 22, 2007 12:34 pm

Roland wrote:
Пък аз гледах Епичен филм :mrgreen: На кино :idea:
:shock: OMG!!!!!!! Ииии добре ли си!!! Как се чувстваш??!?! Провери ли дали всичко си е на място тая сутрин?!?! :wink: :mrgreen: :lol: :mrgreen: Нооо май важното е, че си си прекарал добре!!! :P

Никола, мен петната у траволтовата кариера - как да ти обясня; дори ме радва че ги има! Така си имам на разположение жалки нещастници на които мога да се присмивам без притеснения!!! :twisted: Но от Уитакър такава излагация не очаквах! Макар че се надявам че е за пари и той не е от синциолозите, защото иначе ще се наложи да се разрова за най-закоравелите си предразсъдъци и да го освирквам в киното преди всеки негов филм!!! :twisted: :lol:

А Скенър-а го гледах отчсати заради теб, Рол. Попадна ми и е по книга на Дик. И помня че ти даде доста добро мнение след като го беше гледал! Та реших да опитам и аз! Но явно в някои неща не ни съвпадат вкусовете просто. :P Даже Р. Дауни Младши не успя да ми спаси гледането! Обикновено си падам по човека, но тук ме издразни жестоко! Не съм чела книгата (може и там да е проблемът), но темпото на филма, за мен, беше много предвидимо и същевременно мудно. Скучно и ме изнерви. А и не че съм фен на Кийну Рийвс - понасям го. И явно всичко събрано на куп ме докара до злобно отказване да го догледам!!! :twisted: 8-)

А честно казано, и на мен ми се гледа тъпа американсак комедия с много издънки - та може да дръпна Епик-а да метна едно очо!
Ииии Шейхири, не виждам никъде прегрешението и какъв е проблемът да се кефиш на тоя тип боклуци! Тук (във форума) май всички малко или много го практикуваме; минимално за смях и разведрение!!!
:mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Apr 22, 2007 1:30 pm

Нали съм гаден елитарист по отношение на жанра и сюжета. 8-) Епик муви просто не съществува на скалата "добро-лошо" и по двете линии.

Виж го и виж. :) Лошо няма да се посмее човек с някоя що-годе смислена комедия (има още такива, надявам се). Лошо няма и да се посмееш на някой филм, който е толкова лош, че е смешен. Обаче и двете наедно: пародийна комедия, която може да предизвика смях единствено с тоталната си всепомитаща некадърност... Това, съгласи се, изисква много специален абсурдно-мазохистичен подтик, както обясни и Рол. :lol:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Sun Apr 22, 2007 2:07 pm

Горното описание много добре пасва и на "Нощ в музея"...
Last edited by Morwen on Sun Apr 22, 2007 2:38 pm, edited 1 time in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Sun Apr 22, 2007 2:29 pm

Или пък на Dodgeball, това го хванах неотдавна по един кабелен канал - адски безумен филм, ама беше толкова абсурден, че на мен ми стана смешно. Не че ще го гледам отново, освен ако някой не ме накара, но човек си има нужда да разпусне от време на време. А пък и аз нямам нищо против комерсиалното кино, стига да е направено добре. Ако просто се предъвква поредния шаблон, и няма дори опит за актьорска игра, това ме дразни; иначе лошо няма, както казва Алекс.
This signature is not yet rated

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Apr 22, 2007 8:55 pm

Morwen wrote:Горното описание много добре пасва и на "Нощ в музея"...
Всъщност нищо общо нямат. Нощта беше фемили CGI комедия. А ако имаш предвид, че са еднакво зле - и това е далеч от истината. Нощта си работи идеално и като фемили, и като комедия. Епик муви, както ще ти каже и Рол, пропуска самата идея на пародията.

Но дори Нощта да беше отвратителен филм (а той бе близо до това - за мен специално), ефектите му са предостатъчни за поне две гледания.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Mon Apr 23, 2007 1:49 am

Мен пък ми хареса идеята за неангажираща смехорийка, на която да се смея! :twisted: Бях запланувала гледане на Фром дъск тил даун, 3-та част - Хангман'с дотър! :shock: (Да моля! Не ме гледайте така!! :oops: )
Но си останах с мерака!! :twisted: Посмях се и то доста, но с филма! Освен това, че май създателите на ефектите са били бая напушени в работно време! :lol: И няколко дупки в сюжетното развитие - признавам, че доста приятно си прекарах и ми хареса! Много интересно преплита светът на Ловкрафт и обръжаващите го писатели! И с интересен похват намесва в историята реалният Амроуз Биърс! :P
За любопитни и не супер взискателни почитатели на Ловкрафт, без предразсъдъци! Или просто за който иска час и половина непретенциозно, но изпипано и попремислено развлечение!! :wink:
:mrgreen:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon Apr 23, 2007 10:38 am

Изгледах The Pursuit of Happyness с Уил Смит. Абе тоя все пак можел да играе. Филма определено въздейства. Малко е мудно действието, но героя ти влиза под кожата и не усещаш кога минават два часа.

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Mon Apr 23, 2007 11:13 am

И разбираш че идеала за щастие е да работиш като луд в брокерска фирма....
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon Apr 23, 2007 11:59 am

Bat Garo Still Rots wrote:И разбираш че идеала за щастие е да работиш като луд в брокерска фирма....
:lol: :lol: :lol:

Зависи от паричките които дават. :mrgreen:

Skywalker
Warmage

Post by Skywalker » Mon Apr 23, 2007 1:11 pm

DELgado wrote:
Bat Garo Still Rots wrote:И разбираш че идеала за щастие е да работиш като луд в брокерска фирма....
:lol: :lol: :lol:

Зависи от паричките които дават. :mrgreen:
Бате верно ли бе?

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Mon Apr 23, 2007 1:12 pm

Абе парите са сериозни, няма какво да се лъжем. Ей на, един съученик от английската бачка по подобни места, сега в момента не се сещам дали е в банка или в инвестиционен фонд. Но си направете сметка, там като говориш за бонуси става въпрос за към 30,000 лири, а в Америка парите са дори повече. Но въпросът е какво плащаш за всичко това, защото да бачкаш 100 часа седмично просто те изтисква тотално, и ставаш парцал, ако не си почнал да смъркаш кокаин като луд преди това.

Това относно идеала за щастие, иначе Уил Смит може и да играе от време на време. За тези, които не са гледали, и осъзнавайки че сигурно тази препоръка е давана няколко пъти вече, препоръчвам Six Degrees of Separation - може би най-нетипичната роля на Смит. В "Али" също не е зле, макар че можеше и повече.
This signature is not yet rated