Между другото има го моментът с различните партиди. Една марка мога и аз да си я харесам, но в повечето случаи се оказва, че просто съм попаднала на хубава партида. Ако след две седмици си купя същата марка от същия магазин, оказва се, че вкусът е различен. И така... аз, например, обичам много специфичен на вкус кашкавал, а съм яла поне 10 различни на вкус и консистенция (някак си). Има едни, които са адски твърди, късат се както вареното телешко месо - на нишки и имат парчета масло като го погледнеш нарязан напречно... кво е туй ся?!

Има и такива, които са супер мекички, което пак е яко, ама не е това, което търсим, нали... абе от кашкавал до кашкавал разлика огромна. Иначе най-вкусен си е върху печени гъбки на фурна

, както и върху пица... принцески на фурна, запечени до получаване на няколко яки кафяви точки по кашкавала

.