Иначе горе-долу си доразвил и моето мнение по-нагоре, т.е. хубава идея, загубила се из като цяло не особено впечатляващо сюжетно развитие.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Петдесет страници кат при 300 например?Ghibli wrote:Да, идеята им е по-различна, обаче, всъщност колко може да се пише за един филм преди да е излязъл?
Точно в ТВОЯТА градина са, защото споменатият и от Дем бъг при местене на постове е една от главните пречки за по-голяма прегледност, а ти като съпорт трябва да се потиш денонощно над неговото отстраняванеMoridin wrote:камъните, Гибли, са градината на МОДЕРАТОРИТЕ![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests