Гледано напоследък, Part II
Мвахахахахаха!
Само така, Мор. Бюрокрация му е майката.
Класическо измъкване, бтв.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Така, изгледах най-бруталната черна, екшън, с елементи на трилър, комедия правена някога - Hot Fuzz, от създателите на Shaun of the dead, всъщност и двата филма са страхотни, перфектната комбинация ще да е да се изгледат един след друг.
В Hot Fuzz имаме всички клишета в екшъна, само че изпоачени по такъв начин, че загиваш от смях, да не говорим колко е оригинално всичко всъщност, а и интелигентността, с която е поднесено. Бе разбират си от работата англичаните.
Само заснемането и атмосферата е същата като в Shaun, но екипа и режисьора, барабар с главните актьори е един и същ, и сега не знам как би се заснел филма по друг начин. Атмосферата е чиста и стерилна, особени престрелката в магазина, се едно си в болница. Всичко е чисто и беличко - прекрасно.
А самия екшън може да засрами доста високобюджетни пуцалки, а и да - всичката кръв.
Убийствата са доста натуралистични, кръвта се лее в доста добри количества, но всичко е със забаван цел.
Все пак, колко са филмите, в които може да се види, как се пребива бабка, държаща пушка, с еленски - култ.
В Hot Fuzz имаме всички клишета в екшъна, само че изпоачени по такъв начин, че загиваш от смях, да не говорим колко е оригинално всичко всъщност, а и интелигентността, с която е поднесено. Бе разбират си от работата англичаните.
Само заснемането и атмосферата е същата като в Shaun, но екипа и режисьора, барабар с главните актьори е един и същ, и сега не знам как би се заснел филма по друг начин. Атмосферата е чиста и стерилна, особени престрелката в магазина, се едно си в болница. Всичко е чисто и беличко - прекрасно.
А самия екшън може да засрами доста високобюджетни пуцалки, а и да - всичката кръв.
Убийствата са доста натуралистични, кръвта се лее в доста добри количества, но всичко е със забаван цел.
Все пак, колко са филмите, в които може да се види, как се пребива бабка, държаща пушка, с еленски - култ.
Някой гледал ли е Eternal Sunshine of the Spotless Mind? И ако да (надявам се), как ви подейства? 

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Ми равни дози смърт от скука и раздразнениеshayhiri wrote:Някой гледал ли е Eternal Sunshine of the Spotless Mind? И ако да (надявам се), как ви подейства?

And you can't dance with a devil on your back...
Аз съм го гледал и макар че ми беше интересен, наистина имаше скука в големи дози.Някой гледал ли е Eternal Sunshine of the Spotless Mind? И ако да (надявам се), как ви подейства?
Мен бтв Кери ме кефи във "Човек на луната", филмът ми е много любим

След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".
Просто сте малки още. (Не е обида, а комплимент.) И не сте обичали истински. Но благодаря за мненията, ако има още - давайте. Може пък наистина да съм изключение с тоя филм.
До момента не е имало ЕДИН случай да си демонстрирал по-зряло разбиране на филм от средностатистическия тийн, така че моля те спести си подобни наивни определения, пък били те комплименти, а не обидиshayhiri wrote:Просто сте малки още. (Не е обида, а комплимент.) И не сте обичали истински. Но благодаря за мненията, ако има още - давайте. Може пък наистина да съм изключение с тоя филм.

Е, ти ми го върна комплимента (точно така го приемам), така че наистина не ти дължа други. Въпросът е, че ако си имал дълга връзка (с чувства) и раздяла, просто няма как да не ти подейства филмът. А ако не - значи си щастлив човек.
рoflmao feelingzorz! h4xx!shayhiri wrote:Е, ти ми го върна комплимента (точно така го приемам), така че наистина не ти дължа други. Въпросът е, че ако си имал дълга връзка (с чувства) и раздяла, просто няма как да не ти подейства филмът. А ако не - значи си щастлив човек.
Вкарам ли те в chat talk, значи сме постигнали разбиране.