RIP to Rap & Hop-Hop or .........вашите мнения
ICP, са олигофрени (в добиря смисъл,хаха) харесват ми, но не мога да ги държа на плейлист повече от ден.. аз се кефя на изпълнители и групи като  Psycho realm, Cypress Hill, Jeru the Damaja, House of Pain, Looptroop(едни луди шведи,пеят на английски и са много,много готини, невероятни инструментали,и много подобна гледна точка за нещата от живота на моята  ), non phixion, one self, funkdoobiest, абе доста още, ако някой чуе тези и хвърли фийдбек ще пусна още =)
 ), non phixion, one self, funkdoobiest, абе доста още, ако някой чуе тези и хвърли фийдбек ще пусна още =)
п.с. Е събираме се и тука фенове де не че имам нещо против Мейдън, етс.,но и рапче отвр навр не е лошо
 не че имам нещо против Мейдън, етс.,но и рапче отвр навр не е лошо 
п.п.с. Бг-рапа по телевизията е ужасен. а относно сенсей, еми няма такива рими, N1 e човека ..и все пак, няма мн други

), non phixion, one self, funkdoobiest, абе доста още, ако някой чуе тези и хвърли фийдбек ще пусна още =)
 ), non phixion, one self, funkdoobiest, абе доста още, ако някой чуе тези и хвърли фийдбек ще пусна още =)п.с. Е събираме се и тука фенове де
п.п.с. Бг-рапа по телевизията е ужасен. а относно сенсей, еми няма такива рими, N1 e човека ..и все пак, няма мн други
I think fish is nice, but then I think that rain is wet, so who am I to judge?
						oldschool R'n'B къца шорти няма спор Montel i Donnel са ми абонати на wiнamp'а но да не забравям и Boys 2 Men там пък се разтапямЕми,да,кефя им се ,но още повече на Q-tip,Common,The Roots,Lil Wayne,NERD.А най-вече на oldschool r'n'b-Montel Jordan,Donnel Jones,Ruff Endz,New Eddition,Tamia,Blackstreet разбира се..и много други.И яко ЗА рага-та

Ако някой иска да си попълни празнините в общата култура относно хип-хоп-а, като мен например, в априлския брой на National Geographic има статия тъкмо за този стил музика - от къде и как е тръгнал в началото, защо е създаден и какви са амбициите на рап певците. Франция е 2-рия по големина пазар на хип-хоп в света, така че Бая нищо чудно, че французите правят добри парчета. Аз съм гледала някои от тях по MCM и ми харесват. Даже и на Prison Break направиха клип.  

pulled out
						- BaYa
- Forsaken
 Мммда, много сенегалци и всякакви мешаници си имат те!  Но просто става прекрасен флоу с френският!  А и много стилно подбират думите!  Прелестни са!  Мерси за информацията.  "Остро"
   Мммда, много сенегалци и всякакви мешаници си имат те!  Но просто става прекрасен флоу с френският!  А и много стилно подбират думите!  Прелестни са!  Мерси за информацията.  "Остро"   си взимам априлският брой от НДж.!
   си взимам априлският брой от НДж.!Трубадуре, просто казах това че не съм съгласна защото все още имам добър рап. В Испания си има цяло "течение" от олд скул които си го тачат много! (Пък какви брейкъри си имаме тук, не е вярно направо!!!
 Ta все пак всичко си "тече" някак заедно!!  )
  Ta все пак всичко си "тече" някак заедно!!  )А и няма нужда да е съвсем кухо и безмозъчно за да е рап или хип хоп! Мен ми харесва съчетанието на ритъм, с добра музика и някакво послание (размисли там, нещо).
Иначе и тук си имаме някои кухи лейки дето мислят че са от гетото! Или поредният тежкар (?) дето само знае да вика АЗ и да се бие в гърдите! Но те почнаха малко да стават за смях вече!

А иначе всеки да си слуша каквото му харесва! По-добре. Така повече лаф става!!

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
						Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург". 
						Red Gone Wild in Bulgaria.........ама и България полудя покрай него.....
За сега давам само 2 линка за клипчета, останалите ще ги кача малко по-късно (искат малко edit) .....
ENJOY:
http://www.youtube.com/watch?v=AdMs5Bu0hjY
http://www.youtube.com/watch?v=efP-6uMNfDw
И снимки ще постна ама чакам да ми ги предоставят....
А за концерта....ще кажа само, че сцепи раздаде се максимално пя готини парчета, а и БГ съпорта не беше зле....

За сега давам само 2 линка за клипчета, останалите ще ги кача малко по-късно (искат малко edit) .....
ENJOY:
http://www.youtube.com/watch?v=AdMs5Bu0hjY
http://www.youtube.com/watch?v=efP-6uMNfDw
И снимки ще постна ама чакам да ми ги предоставят....
А за концерта....ще кажа само, че сцепи раздаде се максимално пя готини парчета, а и БГ съпорта не беше зле....