"Тъмните му материи I" - Златният компас
- The Dragon
- Elder God
Рейна, женски снежен Леопард 

Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
- BaYa
- Forsaken
Anicetos, гарван. И много ми хареса каква ми каза че съм!!
А и много обичам гарвани! Имам много добри спомени, на страхотни преживявания, с някои от родата им!!

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
- BaYa
- Forsaken
Оууу, братчедеее!! Здрасти!!!
Ти сменяш ника, а аз му крадвам аватара на Мор! Става ли???? Буахахахахахаха!
(ПП. Значиии и теб ще трябва да прибавя към списъка за летните почерпки - за туй "момиче"!! Мани, през лятото ще фалирам напрао!!!
)

(ПП. Значиии и теб ще трябва да прибавя към списъка за летните почерпки - за туй "момиче"!! Мани, през лятото ще фалирам напрао!!!

Зарибявките им са гениални. Алетиометърът току що отговори доста недвусмислено и напълно удовлетворително на важен за мен въпрос. Е, аз така или иначе си знаех, че ще стане, но друго си е да ти го каже алетиометърът.
А пък демоните като си ги качите по блоговете като Бая и ги разпратите на всичките си приятели да преценят дали отговарят на истината, както невинно предлага сайтът, рекламният кодош е пълен.
Само така, де. 

А пък демоните като си ги качите по блоговете като Бая и ги разпратите на всичките си приятели да преценят дали отговарят на истината, както невинно предлага сайтът, рекламният кодош е пълен.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- BaYa
- Forsaken
Само да уточня че аз не съм го разпратила на никой! Макар че ми хареса и си го качих в празният, прашен и занемарен блог!
Смърт на пропагандата!!!
Edit: Аз винаги реагирам по тоя начин!!!
(Само зависи от повода/предмета!)

Смърт на пропагандата!!!

Edit: Аз винаги реагирам по тоя начин!!!

Last edited by BaYa on Fri May 18, 2007 3:28 pm, edited 1 time in total.
Споко, и аз реагирам инстинктивно по гореописания начин, но когато си заслужава, лошо няма. Нека хората знаят за филма (и книгите). Заслужават го.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Нещо не схванах как точно функционира алетиометърът 

След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".
Поставяш трите стрелки върху символите, които най-точно предават контекста на въпроса ти. Задаваш въпроса наум, натискайки центъра, голямата стрелка се поколебава между два символа и накрая се спира на трети. Тълкуването им дава отговор на въпроса ти. Обикновено уклончив. 

Айде на трейлъраа/тийзъра?!
http://youtube.com/watch?v=T_WDOnhE7u8
http://www.themoviebox.net/movies/2007/ ... railer.php

http://youtube.com/watch?v=T_WDOnhE7u8
http://www.themoviebox.net/movies/2007/ ... railer.php
- Spoiler: show