25 % активност. Тези, които бяха против ЕС печелят, онези, които все пак работиха за влизането ни там - не влизат. 5 бодигарда, 4 турци и 3 борци да си върнем БГ. Честито
Евроизбори
Moderator: Moridin
- Interpreter
- Forsaken
Евроизбори
Страхотно. Страхотен вот, думи нямам
25 % активност. Тези, които бяха против ЕС печелят, онези, които все пак работиха за влизането ни там - не влизат. 5 бодигарда, 4 турци и 3 борци да си върнем БГ. Честито
- JaimeLannister
- Forsaken
Аз в темата за Абсурдистан писах от какво се разочаровах!
Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво:
http://troshanov.wordpress.com
- herairness
- Jaghut Tyrant
Току що видях последните резултати и не съм на себе си!!!
Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво:
Уцелих активността, пък и резултатите.
Не се тръшкайте, така е най-добре. Нека е ясно на какъв хал сме. Европейците не пасат трева. Щом 100% от представителите ни са комунисти, мутри, турци и фашаги, това говори нещо за "държавата".
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Поне да не наливат излишни пари в мафиотската мелница. И да им скъсат гъзините от глоби. И никога да не ги вземат насериозно, а да ги знаят ква паплач са.
А нас вече не могат ни изхвърлят. Така че няма нужда някой да ни оправя държавата (което, както знаем, е невъзможно). Който иска и може - вече никой не го спира да се махне от кочината. Който не - никой не му е виновен.
А нас вече не могат ни изхвърлят. Така че няма нужда някой да ни оправя държавата (което, както знаем, е невъзможно). Който иска и може - вече никой не го спира да се махне от кочината. Който не - никой не му е виновен.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Спрете с глупостите и драматизма за 25%. Такава активност на парламентарни би била ОМГ, на европейски обаче е НАПЪЛНО НОРМАЛНА ЗА НОВОПОСТЪПИЛ ЧЛЕН. В Полша, която е уееееееей куулър than us е била 20% активността. В момента пиша докато Серьожата милият пак си мели като латерна и ми доскуча, после ще пиша повече като изслушам останалите.
Бат Бойко обаче:
1) Бръкна в електората на НДСВ и на десните
2) Си Тръгна след като Доган любезно отстъпи първото място в пресконференциите на БСП
,което въпреки цялата ми омраза към него го прави моят герой тази вечер.
п.с. а дано сега като турците спечелиха всичките дето сте много лийт и не ходите да гласувате МАЛКО ПОНЕ да се освестите за следващия път.
Бат Бойко обаче:
1) Бръкна в електората на НДСВ и на десните
2) Си Тръгна след като Доган любезно отстъпи първото място в пресконференциите на БСП
,което въпреки цялата ми омраза към него го прави моят герой тази вечер.
п.с. а дано сега като турците спечелиха всичките дето сте много лийт и не ходите да гласувате МАЛКО ПОНЕ да се освестите за следващия път.
- Moridin
- Global Moderator
Така де, то това си е причина и следствие.
Полша не бих казал, че е уей куулър, но и не съм забелязал някой тук да драматизира ниската активност бтв. Изключая първия пост, но пак не особено драматично
Бате Бойко си тръгна доста преди ДПС да отстъпят мястото си, заради погромите от наводнението в София (поне формално), освен това то не беше сигурно дали изобщо ще има пресконференции, щот нали не са мн ясни резултатите точните, етц, етц
Полша не бих казал, че е уей куулър, но и не съм забелязал някой тук да драматизира ниската активност бтв. Изключая първия пост, но пак не особено драматично
Бате Бойко си тръгна доста преди ДПС да отстъпят мястото си, заради погромите от наводнението в София (поне формално), освен това то не беше сигурно дали изобщо ще има пресконференции, щот нали не са мн ясни резултатите точните, етц, етц
This is it. Ground zero.
Бла-бла с други думи.Moridin wrote:Така де, то това си е причина и следствие.
Полша не бих казал, че е уей куулър, но и не съм забелязал някой тук да драматизира ниската активност бтв. Изключая първия пост, но пак не особено драматично![]()
По БНТ в прав текст си казаха, че Бойко и ЦЕЛИЯТ му екип е напуснал в момента, в който се е разбрало, че Доган отстъпва мястото.
Полша Е уей куулър, защото е приета 3 години преди нас като за началои стандартът на живот е по-добър от нашия на същите цени.
Адски яко няма що, цяла вечер гледам Божидар Димитров и синия агитатор с общо тегло 300 кила...Moridin wrote:Еми само куулър. Не е уей ;р
Екипът - да. Бойко - доста по-преди. Следя ги и по двете тв-та ;р
Бтв ВТФ ги удари Нова ТВ по главата да заебат политиката и да си бичат Матрикс Рилоудед?Мега яко
Жоре днес гласува ли въобще?