Евроизбори
Moderator: Moridin
- Moridin
- Global Moderator
Да.
Бтв колкото и да е възмутителен Доган, човек не може да не изпита поне секундно възхищение колко безнаказано се ГАВРИ с цялото ни общество, запазвайки свежарския учтив тон и лекинко двусмислените намеци на границата на допустимото. Полирал се е до майката си джаса вече, всички останали са кат някви ламерчета едва начеващи занаята.
Бтв колкото и да е възмутителен Доган, човек не може да не изпита поне секундно възхищение колко безнаказано се ГАВРИ с цялото ни общество, запазвайки свежарския учтив тон и лекинко двусмислените намеци на границата на допустимото. Полирал се е до майката си джаса вече, всички останали са кат някви ламерчета едва начеващи занаята.
This is it. Ground zero.
Доган е много умен - за това спор няма!
Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво:
http://troshanov.wordpress.com
http://troshanov.wordpress.com
Ако Доган е най-големият истински политик, то доктор Менгеле е най-големият истински лекар, ще ме прощавате. Просто Доган за политиката е точно това, което е Менгеле за медицината. А гавренето му би било напълно невъзможно в която и да е цивилизована страна - много отдавна щеше да е издухан от политиката и напълно компрометиран. Просто тук е Абсурдистан, това обяснява много неща.
Не, Жоре. Просто у нас е допустимо наглото му поведение. Доган е напълно наясно, че е отвъд всякаква допустима реалност, затова може да си позволи ако ще и публично да си събуе гащите, само да му скимне, и да се надупи към камерите. Стига да му дойде наум да го направи де. В никоя друга цивилизована страна не би било допустимо политик да излезе и да си приказва за обръчи от фирми (примерно), както и да прави което и да е от нещата, които Доган си позволява да прави. В конкретния случай той просто доказва моята теза - че може да направи абсолютно всичко, което му дойде на акъла. И го прави, щото знае, че последствия няма да има. Това е. Доган не е политик както и Менгеле не е лекар. Да шири се в политката, точно както Менгеле се е ширил в медицината, т'ва е.
Между другото, подобно нагло поведение макар и по друг начин имаше Батето - и той си позволяваше абсолютно всичко, включително да обарва журналистки пред камерите и каквото още се сети човек там, а единственото, което се чуваше за него, беше, че е пич. Трябваше да стане скандал на международно ниво, за да го отстрелят, а и тогава отстрелването беше по-скоро за пред хора, отколкото реално, той просто продължава да си е фактор.
Аз не намирам за особено достойно за уважение демонстрациите на Доган. Мен това ме унижава и възмущава. Та той би могъл и човек да убие публично и пак да му се размине, вече дотам сме я докарали! Менгеле!
Между другото, подобно нагло поведение макар и по друг начин имаше Батето - и той си позволяваше абсолютно всичко, включително да обарва журналистки пред камерите и каквото още се сети човек там, а единственото, което се чуваше за него, беше, че е пич. Трябваше да стане скандал на международно ниво, за да го отстрелят, а и тогава отстрелването беше по-скоро за пред хора, отколкото реално, той просто продължава да си е фактор.
Аз не намирам за особено достойно за уважение демонстрациите на Доган. Мен това ме унижава и възмущава. Та той би могъл и човек да убие публично и пак да му се размине, вече дотам сме я докарали! Менгеле!

Жоро, това с "политиката е занаят, и той го е овладял" ми звучи като "колбасарството е занаят и тъй като той от 100 кила говедо произвежда 300 кила салам, то го е овладял". Съжалявам за бакалския пример, но е меродавен. В смисъл печелившият резултат не винаги е равен на добър резултат.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
- Moridin
- Global Moderator
Глупости говорите. Изобщо не коментирам изборния резултат (макар че сам по себе си е показателен за работеща тактика - и ДА, Морви, занаятът е овладян, когато резултатите са налице), а случки като обръча от фирми, бяха една от МАЛКОТО му ИЗЦЕПКИ, които все повече намаляват.
Това, за което говоря, не е безнаказана наглост, а изключително фина подигравка. Всичко, което каза на пресконференцията, имаше двояк смисъл, всяка захаросана приказка и скромно поклащане на глава значеше точно обратното, с изключително добре преценено ниво на сарказъм и подигравка пред безсилието на българската върхушка да го спре да прави каквото си иска. НЕ с нагли демонстрации, а просто с ирония.
Бъдете в състояние да го оцените
Това, за което говоря, не е безнаказана наглост, а изключително фина подигравка. Всичко, което каза на пресконференцията, имаше двояк смисъл, всяка захаросана приказка и скромно поклащане на глава значеше точно обратното, с изключително добре преценено ниво на сарказъм и подигравка пред безсилието на българската върхушка да го спре да прави каквото си иска. НЕ с нагли демонстрации, а просто с ирония.
Бъдете в състояние да го оцените

This is it. Ground zero.
Абсолютно съгласен с Жоро - спрете с глупостите и двете (особено Марфа - имам чувството, че дори пред една бяла стена без нищо по нея да те сложат пак ще протестираш и ще изписваш блоговете...). Доган не само си е наистина политик, а ми е най-добрият в нашата държава, това е ВИДИМО. Адски ме хвана яд като направих сравнението "Станишев-говорещ на патагонски и Доган с ясните, кратки и точни отговори по темата".
Знам, че не ви е приятно да го признаете, но е така.
Знам, че не ви е приятно да го признаете, но е така.
Доган е нагъл манаф и никакви словоплетства не могат да променят тоя факт. Най-малкото щото той прави всичко, за да затвърди образа си на нагъл манаф и това очевидно му доставя някакво перверзно удоволствие. Аз ми се гади от тоя тип! 
А особено Марфа ще продължи да си пише в блога, щото не вижда що да не го прави, не задължава никой да й го чете, това първо, а второ, не виждам що да признавам на някакво политическо Менгеле, че е доктор Хаус.

А особено Марфа ще продължи да си пише в блога, щото не вижда що да не го прави, не задължава никой да й го чете, това първо, а второ, не виждам що да признавам на някакво политическо Менгеле, че е доктор Хаус.
Last edited by Marfa on Mon May 21, 2007 10:36 am, edited 1 time in total.
А аз имах предвид и това. И не, Мор, занаятът не е овладян, когато резултатите не са свързани с качество, а с количество. Нека се върна на бакалския пример - напъхването на сума ти соя и прочие и зимъкването от санитарните власти е фина подигравка. Е, и? Не му е това работата на човека - би трябвало да прави добри колбаси, а не добри подкупи. Това не го прави колбасар. Както и премерената наглост не прави Доган политик. Политиката това ли е - фина подигравка, при това с хората, които представляваш? Айде нека не...
I don't wanna die
Уау....Нямам думи просто, горе-долу преди като те четях не съм мислел, че можеш да изпаднеш в подобно чисто и просто глупаво псуване. И мен ме е яд, че най-големият политик на прехода е турчин, но чак да скоча да плюя по този смешен начин...Marfa wrote:Доган е нагъл манаф и никакви словоплетства не могат да променят тоя факт. Най-малкото щото той прави всичко, за да затвърди образа си на нагъл манаф и това очевидно му доставя някакво перверзно удоволствие. Аз ми се гади от тоя тип!

Морвенце, наистина говорим за начин на говорене и впечатление, което прави. Ясно е това за колбасите, спокс;)Morwen wrote:А аз имах предвид и това. И не, Мор, занаятът не е овладян, когато резултатите не са свързани с качество, а с количество. Нека се върна на бакалския пример - напъхването на сума ти соя и прочие и зимъкването от санитарните власти е фина подигравка. Е, и? Не му е това работата на човека - би трябвало да прави добри колбаси, а не добри подкупи. Това не го прави колбасар. Както и премерената наглост не прави Доган политик. Политиката това ли е - фина подигравка, при това с хората, които представляваш? Айде нека не...