На кино с компания :)

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Locked
zari
Sorcerer

Post by zari » Sun May 20, 2007 11:09 am

А този петък или четвъртък ще ходим ли на Пиратите?Нали примиерата е на 23?
-You might have a point here,mate.But I can't give it up..Do you wanna know why?
-Why??
-..Meet me in the pub in two minutes.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Tue May 22, 2007 2:27 am

Идвам си другия вторник. Измислете кво ще ме водите да гледам 8-)
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue May 22, 2007 2:37 am

Мха! http://programata.bg/index.php?page=det ... &eid=37178 300 верно още го дават. :shock: Но предпочитам Пиратите, ако нямаш нищо против. :)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

zari
Sorcerer

Post by zari » Tue May 22, 2007 10:15 am

Като говорим за Пиратите..разбираме ли се нещо форума или..всеки сам за себе си?
-You might have a point here,mate.But I can't give it up..Do you wanna know why?
-Why??
-..Meet me in the pub in two minutes.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue May 22, 2007 1:56 pm

Зари, това е Дисни филмче, половината хора тук изобщо няма да го гледат. Още повече знаят кво точно ще се случи. А и да си седиш три часа на задника е изморително.

Аз ще ходя днес от 19:00 в Синеплекса на цялата трилогия, дано са останали билети, де. И после още десетина пъти идните седмици.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue May 22, 2007 1:58 pm

Алекс, спести си поредното слагане на думи в чужди усти.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue May 22, 2007 2:00 pm

Момичето пита на два пъти - никой не отговаря. Как иначе да го тълкувам? Другият вариант беше липса на възпитание.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue May 22, 2007 2:02 pm

Отговоряй за себе си, не от чуждо име. Очевидно след като никой не е отговорил още нищо не е решено.
I don't wanna die

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue May 22, 2007 2:03 pm

Да го тълкува като 'още не се знае', защото ако се организира нещо ще е в последния момент, а може и всеки да ходи с компания от 1-2 още. Та - още никой нищо не е решил.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue May 22, 2007 2:14 pm

Така-така. Тогава си оттеглям думите. Значи почти всички ще ходят на Дисни филмчето, но на този етап - тайничко и поотделно, може би щото не е много престижно. Ако има организирано ходене, ще се реши в последния момент, така че няма смисъл да се обявява. И никой няма и най-беглата представа какво ще се случи в тройката.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue May 22, 2007 2:16 pm

Алекс, стига копал изводи от майната си и провокирал.
I don't wanna die

Yan
Site Admin

Post by Yan » Tue May 22, 2007 2:19 pm

shayhiri wrote:Така-така. Тогава си оттеглям думите. Значи почти всички ще ходят на Дисни филмчето, но на този етап - тайничко и поотделно, може би щото не е много престижно. Ако има организирано ходене, ще се реши в последния момент, така че няма смисъл да се обявява. И никой няма и най-беглата представа какво ще се случи в тройката.
А банче искаш ли?
Щото знаеш ли писна ми от кретениите ти.
Или ще почнеш да се държиш нормално с хората пишещи във форума и ще престанеш да ръсиш обвинения или ще си ходиш.
Не съм на кеф в момента да ти чета комплексарските постове.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue May 22, 2007 2:28 pm

А не МОЖЕ ЛИ всички да си поемем дълбоко дъх и да спрем да се дразним от дреболии и глупости? Ебати, Алекс се нервира, че никой не приема Пиратите насериозно (и вече му личи доста явно), Морви се дразни на всеки пост на Алекс, Ян се дразни на Алекс като такъв... Еми деба, аз почвам да ви се дразня на ВСИЧКИ вече! Успокойте малко топката и преценете всеки за себе си - "има ли смисъл да пиша, ако само ще издразня някого/ще се издразня?" Писането във форума позволява на човек предварително да си я направи тая сметка, майка му стара!

За киното - моята идея е може би за събота, но наистина още нищо не съм измислил, иначе наистина щях да пиша :roll:
And you can't dance with a devil on your back...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue May 22, 2007 2:30 pm

Ян и Морв, в момента, в който провокациите по-скоро дразнят, без да разсмиват, стават ненужни. Така че наистина сори, не беше това целта. Ако искате, затрийте последните, щото очевидно са такива. Може и бан, но и без това, веднъж уточнени, границите си остават.

Рол, голямо мерси.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue May 22, 2007 8:29 pm

ТАКА, МОМЕНТЪТ, КОЙТО ВСИЧКИ СТЕ ЧАКАЛИ - УТРЕ 18:30 В МОЛ-А СМЕ НА ПИРАТИТЕ, ЦЕНАТА Е 7 ЛЕВА. Ще запазим билети по телефона.

СРЕЩА 17:30 ПРЕД КАСИТЕ, ЗА ДА ВЗЕМЕМ ЗАПАЗЕНИТЕ БИЛЕТИ.

Засега сме - аз, Дима, Симо, сестра му, Емо, Морви, Коцето. Който иска да идва, да пише тук до края на деня или утре сутрин.