Карибски Пирати - Краят на "Трилогията"

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Post Reply
трубадур
Elder God

Post by трубадур » Sun May 27, 2007 7:51 pm

Нямам седми, гадовете нещат да ме пуснат да мина още трети, ама се тая.
Всъщност сам говориш за себе си. И се научи, най-после, да пишеш, 'ем грамотно, 'ем и печатарски грамотно, че като почнеш да ми пишеш едни, наистина, дълги постове, а видя в тях към 17 грешки, в първото изречение, няма как да те вземе някой на сериозно.
Относно за маямито, Ман е прекалено голям и талантлив режисьор, за да смятам филмите му отпреди 10-15 години за по-добри. Жега е голям филм, нямам друго мнение. Човека, обаче, търпи развитие и то към добро. А в маямито има всичко силни черти от предишните му филми, само че засилени още повече.
По твоето държание мога да те определя с една дума, използва се най-често за невръстни дечица - пиклю. Вероятно имаш 20, може би и повече, но си с идеята, че си много голям, не възрастен, а голям, пикливото ми, и тръгнал да се прави на начетен. Леко, бре, ще хванеш да си строшиш па*ката, после ще ми тежиш на съвестта. :wink:
Ей, заради тебе, развалихме темата за хубавия филм. Пиратите си ми харесват, повече от всички чисто забавни филми, през тази година, за сега, де, има още от годината.
Можеш да се радваш. Сметнах те за достатъчно важен, че да ти отговоря.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sun May 27, 2007 8:23 pm

Аз теб не. Оставям последният ти пост да говори самичък - от цинизмите през правописните грешки, че до самото му безмислено съдържание :lol:

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Sun May 27, 2007 8:28 pm

Трубадур, специално за правописните грешки, съжалявам, но не си в положение да правиш забележки на никого :lol:
Иначе спестете си малко личните нападки.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

трубадур
Elder God

Post by трубадур » Sun May 27, 2007 8:42 pm

Явно си, тъй като пак ти я започна цялата работа. Покажи къде са правописните грешки. Ако съм говорил на диалект е нарочно и пак правилно написано, да де, видях няколко неправилно поставени запетаи и друг интервал, но не пиша на ръка, все пак. Съдържанието му си е смислено, а дали ще можеш да схванеш, е твой проблем, най-малкото отговарям на твоите безслени нападки. Цинизми няма, имам едно по-люто обръщение към теб, но много насериозно си се взел, та постоянно да правиш забележки, по спокойно, не сме тука да се караме, я. :wink:
Туй към дибчето, виждам, че и Морвен е писала, да не става объркване.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun May 27, 2007 10:05 pm

Достатъчно, и двамата. Като в детската градина сте.
And you can't dance with a devil on your back...

zari
Sorcerer

Post by zari » Mon May 28, 2007 10:28 am

Spoiler: show
shayhiri wrote:Забелязвам, че вече си имате едно на ум, когато обсъждате развитието на сюжета в Пиратите с мен - колкото и идиотски да е конкретният пример. :wink: :lol: Майтапя се.

Имах предвид, че Джак може да е открил Фонтана, щото картата последно беше в него, и да се е върнал подмладен при кака Кира. Което, разбира се, са неподражаеми глупости, ма явно вече всичко можете да очаквате от франчайза.
Добре де,но имаше медните коси на Кийра,все пак.Нейно дете и най-вероятно на Уил. :D
-You might have a point here,mate.But I can't give it up..Do you wanna know why?
-Why??
-..Meet me in the pub in two minutes.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon May 28, 2007 10:31 am

Не най-вероятно, а със сигурност. В смисъл няма как да е от Джак, от целувака не се забременява :lol:
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Mon May 28, 2007 1:55 pm

Миии, и аз гледах Пиратите 3º. Купих си едни тапи за уши (Не знам какъв сорт глухи ходят тук на кино! :shock: Определено аз не бях ходила отдавна!) и сега мога спокойно да си ходя на кино!! :twisted:
Тааа филма, де! Ми забавен, зрелищен иии забравим!! :twisted: Вече не помня половината от детайлите по заплетените историйки, подисторийки и пр. Но се повеселих добре в киното! :)
:mrgreen:
Last edited by BaYa on Tue Jun 05, 2007 2:53 pm, edited 1 time in total.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed May 30, 2007 3:42 pm

Джони навсякъде разправя, че е базирал образа на Джак върху Кийт. Стана ми интересно, особено след като го видях в тройката, и реших да проверя в първото му излязло в сърча интервю:

http://youtube.com/watch?v=DGkBBsqR5d0& ... ed&search= :shock:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

inkheart
Paragon

Post by inkheart » Wed May 30, 2007 3:46 pm

Elayne wrote:Моят коментар - Ебаси якотоооооооооооооо :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:. Голям кеф :)! Искам гигантски плакат на Джони Деп в стаята си!
И после Цитаделци били фенбойчета... хъх....

dellusion
Warmage

Post by dellusion » Wed May 30, 2007 4:08 pm

Това знаете ли го? http://thehunt.volvocars.net/
Аз смятам да забогатея днеска в 17.00 :).
Look at the darkness...
...around me.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Wed May 30, 2007 4:14 pm

Мдам, филмът... ста'а. Абе... ста'а. :) В смисъл, не е лош, хубав е, като за трета част на нещо, ама наистина се бяха опитали да набухат прекалено много сюжет - и прекалено много *нови* моменти в стил deus ex machina (мдам, в един момент почти буквално :)) - в прекалено малко филм.

Иначе, да, има четири неща, които ще запомня:
  • - зеления лъч (лъч, да го вземат дяволите! в българския език е влязло като лъч!) и прекрасната му обосновка
    - прибоя на океанския бряг в кажи-речи последната сцена от филма, това, което...
    трябваше да бъде либовна сцена
    ...ама самата сцена беше малко пресилена, поне според мен - освен ако идеята не е била да видим...
    изражението на фрустрираност
    ...на лицето на Кийра... но прибоят си беше страхотен;
    - предпоследната посока, която компасът показа на Джак :)
    - музиката! Това *ще* си го намеря като саундтрак!
(а ако някой сметне, че след шест страници тема вече няма нужда от спойлери, ще ги махна... аз лично тази тема просто не я четох изобщо, докато не гледах филма, но знам ли дали някой няма да се хвърли в длибокото...)
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Wed May 30, 2007 4:37 pm

Roamer wrote: ...
Иначе, да, има четири неща, които ще запомня:
  • - зеления лъч (лъч, да го вземат дяволите! в българския език е влязло като лъч!) и прекрасната му обосновка ...
Мммм дааааа! Много красиво заснет, ама с една нищожна подробност която много ме разяри - зеленият лъч може да се мерне при залез слънце, само около екватора (?)! :roll: (От там и името на държави като Кабо Верде!!)
Но, до колкото помня, се видя най на края на филма, а тя и детето определено не бяха в екваториална природа. :evil:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Wed May 30, 2007 4:52 pm

Не е вярно това за екватора, може да се види и от други места :)
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed May 30, 2007 4:59 pm

Това за лъчът винаги ми е било интересно, от друга страна съм чувала, че е почти мит...
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around