Предстоящи заглавия

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

termit
Jaghut Tyrant

Post by termit » Thu May 31, 2007 10:43 am

Само Биошока, нещо напоследък взе да ми писва от новите игрици - нищо не ми е хващало вниманието, така да се каже.
Assasin's Creed звучи интересно, но не мисля, че ще ми тръгне на компира - а нямам намерение да наливам още пари в щайгата само заради едната игра, съответно не си и точа зъбите за него :wink:

Имам и някакво такова странно усещане, че Bethesda ще обяват Fallout 3 тая година, виж това го чакам с нетърпение...
Elves dig rocket launchers.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu May 31, 2007 10:46 am

Дам, точно от Бетезда ли? Да ти имам нетърпението :roll: Oblivion... Oblivion never changes...
And you can't dance with a devil on your back...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu May 31, 2007 10:58 am

Симеоне, Обливиън е велика игра независимо, че на теб не ти е любимата в крайна сметка. Моля те не ме карай пак да прибягвам до кой какво е играл и какво не е, в крайна сметка ме съмнява да си виждал и менютата. :roll:

Другото е, че единственият проблем на играта е перспективата (както и на предните). Фолоут фърст-пърсън няма да е така че всичко може и да е наред.

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Thu May 31, 2007 11:09 am

И на мен не ми е особено любим Обливиона, въпреки че доста съм я играл. По едно време просто ми писна от нея и я зярязах. След което два пъти превъртях Bloodlines :lol:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu May 31, 2007 11:09 am

Ъм, има ли човек на тая планета, който да не смята Обливиъна за скучна и стерилна перфектно направена боза? Поне в ГВ няма щото... Пък понеже СЪМ виждал менютата, пък, омг, и Фолаут съм играл, двете в комплект никак не ги виждам.
And you can't dance with a devil on your back...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu May 31, 2007 11:16 am

Не вярвам дори за началното филмче, мани менютата :lol: :lol: :lol:

Та по темата - ами да, доста. Обливиън има огромен фен бейз. Адски странно ми е как протата в ГВ и писаха 9тка и опяваха, колко е велика и пристратяваща в ревюто си и после станаха ветропоказатели, ама сигурно няма и да разбера.

Тва за Фолаут беше лайк оу ем джи:):):). Бетесда досега са правили адски стабилен геймплей, единственият проблем на които е перспективата. Във Фолаут това няма да го има като фактор така че аз си го чакам.

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Thu May 31, 2007 11:27 am

Бетезда правят страшно добри игри, включително любимия ми Мороуинд, но за мен Обливион е издънка. А за Фолаут 3 имам известни надежди и само бъдещето ще покаже доколко са оправдани те :)

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu May 31, 2007 11:44 am

Е това вече е парадоксално за мен - Обливиън доста повече ме грабна от Мороуинд - много е по-блясква и изпипана, предната я играх сигурно 10 минути преди пълната липса на "полиране" (и то комерсиално такова да ме отблъсне - имам предвид класическото вече изпипване и оформление тип примерно Тибериум Уорс - качествени и известни озвучители, страшна музика, юзър-френдли да е всичко и т.н.).

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Thu May 31, 2007 11:59 am

Roland wrote:Ъм, има ли човек на тая планета, който да не смята Обливиъна за скучна и стерилна перфектно направена боза? Поне в ГВ няма щото... Пък понеже СЪМ виждал менютата, пък, омг, и Фолаут съм играл, двете в комплект никак не ги виждам.
Yep - аз я смятам за скучна и стерилна калпаво направена боза.
Ники - переспективата и в Мороуинд и Обливиън убива около 90% от геймплейното удоволствие - за да мога да я играя смислено трябва да съм с лък ебати! Търд пърсъна е по-дървен от и от този на Quake II - имаше такава опрция ако си играеш с настройките :)
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

dellusion
Warmage

Post by dellusion » Thu May 31, 2007 12:04 pm

На базата на изгледаните досега филмчета, главния персонаж от Асасинс Грийд ме дразни супер много с клишираноста си и гъзарията си. Асасин, който гледа лошо и концентрирано, има шип, излизащ от ръката, облечен в бяло(омг втф асасин в бяло :shock: )... и всичко това задвижен на бавен кадър... а колко гъзарски само изчезва в края на най-първия трейлър.
Look at the darkness...
...around me.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu May 31, 2007 12:09 pm

Ники - переспективата и в Мороуинд и Обливиън убива около 90% от геймплейното удоволствие - за да мога да я играя смислено трябва да съм с лък ебати! Търд пърсъна е по-дървен от и от този на Quake II - имаше такава опрция ако си играеш с настройките
Именно, бате, на мен надеждата ми е въобще да дропнат всичко това и да се мине на "изометричн" 3ди фолаут.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Thu May 31, 2007 12:11 pm

dellusi0n wrote:На базата на изгледаните досега филмчета, главния персонаж от Асасинс Грийд ме дразни супер много с клишираноста си и гъзарията си. Асасин, който гледа лошо и концентрирано, има шип, излизащ от ръката, облечен в бяло(омг втф асасин в бяло :shock: )... и всичко това задвижен на бавен кадър... а колко гъзарски само изчезва в края на най-първия трейлър.
А асасина трябва да е облечен в какъв цвят за да може да се слее с тълпите? Предполагам, че за нощните мисии ще има и други облекла.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu May 31, 2007 12:13 pm

The Dragon wrote:
dellusi0n wrote:На базата на изгледаните досега филмчета, главния персонаж от Асасинс Грийд ме дразни супер много с клишираноста си и гъзарията си. Асасин, който гледа лошо и концентрирано, има шип, излизащ от ръката, облечен в бяло(омг втф асасин в бяло :shock: )... и всичко това задвижен на бавен кадър... а колко гъзарски само изчезва в края на най-първия трейлър.
А асасина трябва да е облечен в какъв цвят за да може да се слее с тълпите? Предполагам, че за нощните мисии ще има и други облекла.
+1, няма да коментирам останалата част от мнението на Делюжън, тая игра си е една от 5те най-големи за цялата година, просто си пуснете последното филмче (повтарям) пък и има баси предпоставките - сетинг, дивелъпър :wink:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu May 31, 2007 12:14 pm

Ми на мене главно Асасина ми е фанал отдавна окото ма да видим на кво ше се джитка.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Thu May 31, 2007 12:21 pm

Полировката не е самодостатъчна, за направата на свястна игра. Пример - Тибериум Уарс :P