Зад нас са блеснали житата
Moderator: Moridin
Не оборвам нищичко. Само казвам, че по-голямата неща от липсващите ви неща или все още ги има, или е било неизбежно да си отидат. Хубавите спомени неясно защо си ги имам и аз.Ghibli wrote:Не мога да разбера защо си решил да оборваш всеки хубав спомен от тази тема
Никола, ако обичаш престани с политическите заяждания.
And you can't dance with a devil on your back...
Никола, къв Костов, кви 5 лева? Говорим за преди десети и след него. Костов е управлявал само 4 от тези 17 години, айде не си изсмуквай обяснения от пръстите. Няма нищо общо. И консерва с развалена копърка да отвориш, сигурно пак Костов ше ти е пред очите.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Ха-ха, само така.
Казано е: не е срамно воинът да отстъпи, ако го направи с достойнство.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Interpreter
- Forsaken
- Interpreter
- Forsaken
Ми аз да си кажа честно много, много не съм запомнила от онова време.
Помня как с нетърпение чаках децата от улицата да започнат да се измъкват навън и да се почне с бесни игри на жмичка, народна топка, федербал и всякакви такива благини до среднощ. Сега като се прибирам от работа за съжаление улицата е празна, няма никакви деца, те обикновено са зациклили пред компютите и си нямат грам представа, че изпускат цялото си детство. Най-много да срещнеш някоя намазана и напомадена 13-14 годишна пикла (ше ме извинявате за израза), която е тръгнала я на среща с гаджето я на някое друго подобно детско мероприятие или няколко други нейни връстници, които се изживяват като видни гангстери и те гледат на кръв, когато проявиш нахалството да минеш покрай тях без да проявиш нужното уважение.
Обаче помня и как като отидехме при баба с братовчедите ми се редувахме да се редим на опашките с купоните за олио, захар и тям подобни чудеса на съвременния свят, както и безкрайните вечери без ток на свещи, в които нашите се чудеха как и с какво да ни занимават със сестра ми, за да не се поболеем от скука. Помня и как ни грееха очите като наближеше Нова година и пуснеха бананите и портокалите, а баща ми се прибереше след доста продължително висене по опашките с мечтаните плодове в къщи (тогава си имах една мечта, да си имам една стая пълна с банани само за мен
). Помня и прослувутата "Кума Лиса" (като се замисля сега,май не беше нищо особено ), ама помня и че нямаше друг шоколад та да можеш да избираш. Знам само, че луканката вкъщи се водеше страшен деликатес и се ядеше по празници със специални ритуали
Абе както казва баща ми "Имаше пари, ама нямаше къде да ги харчиш"
И моля бъдете малко по-човечни и спрете с тия шоколадени спорове, щото някои хора все пак сме на диета :<
Помня как с нетърпение чаках децата от улицата да започнат да се измъкват навън и да се почне с бесни игри на жмичка, народна топка, федербал и всякакви такива благини до среднощ. Сега като се прибирам от работа за съжаление улицата е празна, няма никакви деца, те обикновено са зациклили пред компютите и си нямат грам представа, че изпускат цялото си детство. Най-много да срещнеш някоя намазана и напомадена 13-14 годишна пикла (ше ме извинявате за израза), която е тръгнала я на среща с гаджето я на някое друго подобно детско мероприятие или няколко други нейни връстници, които се изживяват като видни гангстери и те гледат на кръв, когато проявиш нахалството да минеш покрай тях без да проявиш нужното уважение.
Обаче помня и как като отидехме при баба с братовчедите ми се редувахме да се редим на опашките с купоните за олио, захар и тям подобни чудеса на съвременния свят, както и безкрайните вечери без ток на свещи, в които нашите се чудеха как и с какво да ни занимават със сестра ми, за да не се поболеем от скука. Помня и как ни грееха очите като наближеше Нова година и пуснеха бананите и портокалите, а баща ми се прибереше след доста продължително висене по опашките с мечтаните плодове в къщи (тогава си имах една мечта, да си имам една стая пълна с банани само за мен
И моля бъдете малко по-човечни и спрете с тия шоколадени спорове, щото някои хора все пак сме на диета :<
Ами аз всъщност си я получавах споменатата стая.Crystal wrote:Помня и как ни грееха очите като наближеше Нова година и пуснеха бананите и портокалите, а баща ми се прибереше след доста продължително висене по опашките с мечтаните плодове в къщи (тогава си имах една мечта, да си имам една стая пълна с банани само за мен).
Затова доживот ще обожавам бананите.
П.П.: А вие - шоколад, та шоколад.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.