Guild Wars - The War, The Guild, The Spam!

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Jun 04, 2007 2:57 pm

:evil: :evil: :evil: Хайдеее за Мастърс на : Тахнакаи Темпъл, Нахпуи Куортър и Райзу Палас - pretty plz. Само те ми липсват.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

thunder
Forsaken

Post by thunder » Mon Jun 04, 2007 3:08 pm

на мен тези 3-те + тази, която е само на Курзик, мисля :)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Jun 04, 2007 4:39 pm

Еми то и аз не съм на мастер на некои ма мене ме боли жезъла как съм я минал баш :) Което не пречи да докарам малко огнева мощ де ;рр
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Jun 05, 2007 1:25 am

От тази вечер съм 'Protector of Cantha'. В Тирия ми остават три мисии (бонуса на мисии) и също ще съм протектор. Правихме ги с Ники и Коцето мисийките днес.

После решихме да вдигаме курзик факшън на Коцето, че да си отключи мисията от Курзикска страна, която трябва да мине за протекторската титла и той. Влязохме във Форт Аспенууд. Ники от луксонска страна, ние от курзикска. За жалост не се засякохме, но пък с Коцето се уцелихме на два пъти и беше кеф. Той си стреля лошковците от стената, аз ги хексвам и после тичаме за кехлибар, за да оправяме вратите. :lol: Много фън.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

thunder
Forsaken

Post by thunder » Tue Jun 05, 2007 10:17 am

Аз преоткрих Burning Arrow + Apply Poison за пореден път :)

ей рейнджъра трябва да му обръщам повече внимание :)

2К Курзик, 8К остават, че на асасина само това му трябва за протектор

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Jun 05, 2007 1:32 pm

:mrgreen: Кандидатка за Форт Аспенууд или АБ довечера.

Ян, Гибли, вие що не се присъедините за един Alliance Battle като се логнете? :) Много е забавно.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

thunder
Forsaken

Post by thunder » Tue Jun 05, 2007 1:59 pm

Във Форт Аспенууд може да се ходи и с ПвП геройче, през Temple of Balthazar, има Курзик/Луксон дипломат или нещо такова. Ако си с ПвЕ герой не бачка нещо обаче, Ники вчера се пробва

колко народ ме попита там що за име е Fuggy Fuggy :mrgreen:

thunder
Forsaken

Post by thunder » Wed Jun 06, 2007 12:37 am

7K faction вече, с повторяеми куестове е по-бързо, но във Форт Аспенууд е по-забавно :)

направих си ПвП женски рейнджър (за първи път) и го кръстих Bow Lol Meow, счупихме ги от бой горките, с Дима само 1 път се разминахме с отборите :)

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Jun 06, 2007 12:55 am

Беше култ, страхотна вечер, голям фън. Цялата вечер Fort Aspenwood при тва от Курзикска страна. И вярно ги счупихме от бой, мисля, че имахме само 1 загуба от 5-6 игри, ако не и повече. Ние с Коцето поемаме две от 4-те врати, тези в дясно, той изтрепва NPC-тата, които пазят мината за кехлибар, аз през тва време run-вам за кехлибара и нося назад. После се почва нападението - луксонците пристигат с костенурки, 3 уориъра NPC-та и играчите от луксонска страна. Следва меле, костенурките разбиват вратите, междувременно сме донесли кехлибар и ги поправяме, лошковците са в капан - биват унищожени. Резъректват се и се връщат обратно с нови костенурки. Голям фън обаче - имаше елементалист с пет, ритуалист миниън мастър бондър монк, който в единственият случай, в който загубихме беше бонднал 2 костенурки и ги докара до това NPC, което нашият отбор трябва да пази, за да не изгуби. И докато се усетят хората, че е бондър и костенурките бяха пробили :(. Трепахме асасини с Shadow Form, някакви fire елета, които имах чувството, че имат 600 кръв :shock: и не умират ли не умират. Един асасин след като го убихме 2-3 пъти започна да пише в общия чат: 'I hate you guys'. Хаха, при което Коцето го убива за 4-ти път и пише: 'Sorry, dude' или нещо такова. После го убих аз (пък мене с асасините и уориърите ме бива, най-добър мач са ми за 1 vs. 1). После започна да пише в общия чат как ние сме били лузъри, защото само тичаме. Един от нашите му обясни, че стратегията на нашия отбор е да тичаме до мините за кехлибар и обратно, за да поправяме вратите и да boost-ваме работата на Главният Архитект (NPC-to, което трябва да се опази живо от нас, за да победим).

Изобщо голям фън, 7к курзик факшън събрахме, ънлокнах си 2-3 умения с балтазарския, който събрах и така :).

Хееей, кажете кога ще играем Alliance Battles or Fort Aspenwood заедно такъв фън е, особено ако си говорите по Скайп.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

thunder
Forsaken

Post by thunder » Wed Jun 06, 2007 10:51 am

горкия асасин :)

аз се опитвам да утрепя пазачите на мината, че там се резъректваха луксонците, като умрат, но той дойде да пречи, и аз го убих. Естествено той се ressurect-на точно там, пак ме нападна и пак го утрепах :) Каза че ме мрази в общия чат, пак ме нападна и пак си замина :) на 4-тия път вече бях на много малко живот и умряхме и двамата.

Дима, онази с двете костенурки, които ги бондна всъщност я взехме, но на косъм. Какво като са две, interrupt на атаката, после следим другата и така :) Сигурно 10 пъти подред ги interrupt-нах :) Но пак този скапан бондър една от предишните игри я загубихме заради него, понеже късно се усетихме какво става.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Jun 06, 2007 11:02 am

Мняяя, аз нема да имам нет из нас поне до петъка най-вероятно така че почивка. :roll: Така че курзик форта ше почека :( Жалко че не можахме да се засечем предишния път :twisted: :twisted:
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

thunder
Forsaken

Post by thunder » Wed Jun 06, 2007 11:06 am

Xellos wrote:Мняяя, аз нема да имам нет из нас поне до петъка най-вероятно така че почивка. :roll: Така че курзик форта ше почека :( Жалко че не можахме да се засечем предишния път :twisted: :twisted:
да, жалко е, аз много се кефя като видя Елементалист срещу мен :)

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Jun 06, 2007 12:17 pm

Хаха, да, вярно, имахме една игра, която я спечелихме на косъм. Инфарктно беше. Луксонци са пробили форта - т.е. минали са с костенурки през 4-те врати и са стигнали до 5-тата, пробили са и нея и атакуват Главният Архитект, който ние трябва да пазим (ако те го убият = печелят). И така, аз се чудя що не мога да убия костенурките, после видях монка, бой по монка, горкият сигурно беше съвсем без енергия и времето изтича, почти сме загубили и почти сме спечелили :P. Инфарктно направо, но бихме на косъмче.

Ники, що си, викаш, без Нет до петък?
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Jun 06, 2007 3:34 pm

Щот нещо им е поизгорела пак мрежата на доставчика. Мдам е аз не съм само Еле Тъндъре като ми изнася ;) Жалко че няма нормални дуели 1:1 примерно по взаимно съгласие наистина ;(. Иначе с костенурките е много яко нещо само дето предпочитам да не съм Луксон нещо.
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Wed Jun 06, 2007 3:37 pm

Xellos wrote:Жалко че няма нормални дуели 1:1 примерно по взаимно съгласие наистина ;(
Има бре, как да няма, можете един скримидж в ГХто да си направите, нищо не ви спира :lol: