Malazan Book of the Fallen
Moderator: Moridin
Дюд, тия герои, дето си ги споменал в спойлъра за шестата част са толкова далеч от определението "супер централни", че няма накъде. 

Last edited by Matrim on Wed Jun 06, 2007 5:47 pm, edited 1 time in total.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Търсиш връзка, където я нямаMatrim wrote:Дюд, тия герои, дето си ги споменал в спойлъра за шестата част са толкова далеч от определението "супер централни", че няма накъде.

And you can't dance with a devil on your back...
- Spoiler: show
- Moridin
- Global Moderator
Е станахте гадни вече с тия спойлери, ше отворя някой по погрешка 
Куитвам темата, докато дочета книгата, демек до септември
(Емо - джъст киддинг)
Ще обобщя само неспойлерските мнения за седма книга от малазанския форум - противоречиви. Демек Симеон се вписва в общия дух. Все пак "класи над шеста" е достатъчно добре.

Куитвам темата, докато дочета книгата, демек до септември

Ще обобщя само неспойлерските мнения за седма книга от малазанския форум - противоречиви. Демек Симеон се вписва в общия дух. Все пак "класи над шеста" е достатъчно добре.
This is it. Ground zero.
Е нищо не успях да прочета от постовете ви заради тези спойлери, страх ме е да погледна.
На сайта на Бард някой беше написал, че 6-тата книга е най-слабата в поредицата. Жалко, ако е така.
Относно събирането на поредиците, не съм маниачка, все 1 ми е какъв формат или на кое издателство са ми книгите, важното е да ми харесват. Колелото спрях да го купувам веднага щом спрях да го чета. Нямам нищо против да си събирам книги от различни издателства, формати и оформление - все пак книгите ги вземам да ги чета, а не да правя изложба. 1 от любимите ми поредици съм я събирала няколко години от различни държави, ту пейпърбак, ту хардкавър, различни формати, английски, американски издателства - книгите 1 с 1 не си приличат да са от 1 поредица.

Относно събирането на поредиците, не съм маниачка, все 1 ми е какъв формат или на кое издателство са ми книгите, важното е да ми харесват. Колелото спрях да го купувам веднага щом спрях да го чета. Нямам нищо против да си събирам книги от различни издателства, формати и оформление - все пак книгите ги вземам да ги чета, а не да правя изложба. 1 от любимите ми поредици съм я събирала няколко години от различни държави, ту пейпърбак, ту хардкавър, различни формати, английски, американски издателства - книгите 1 с 1 не си приличат да са от 1 поредица.

pulled out
- Interpreter
- Forsaken