Hi, this is Joe DeMaio from Manowar!
И в един момент започваш да си мислиш че Joe DeMaio From Manowar е пълното му име

Едно 100% от оперните певци примерно? Които имат по-възхитителни гласови данни от който и да е метъл вокал?tigermaster wrote:Което не е никак малко, между другото. Колко други вокали могат да изпеят нещо като "Nessun Dorma"Amelia wrote: Ерик твори невероятни неща с гласа си.
Едно 75% от блек метъл и пауър метъл вокалите примерно?и също така нещо като "Hail And Kill"?
Не че имам намерение да влизам в спор за глупости, но колко могат да направят и двете едновременно?Amelia wrote:Едно 100% от оперните певци примерно? Които имат по-възхитителни гласови данни от който и да е метъл вокал?tigermaster wrote:Което не е никак малко, между другото. Колко други вокали могат да изпеят нещо като "Nessun Dorma"Amelia wrote: Ерик твори невероятни неща с гласа си.
Едно 75% от блек метъл и пауър метъл вокалите примерно?и също така нещо като "Hail And Kill"?
Я дай линк към негово изпълнение, че да го чуем. Иначе, чувал съм, че и Дерис от Helloween е оперен певец, само че изобщо не ми звучи като такъв.Scourge wrote: но докато сме на темата - единственият оперен певец обърнат на метъл вокал от мъжки пол, за който се сещам на прима виста, е уоръл дейн от невърмор (и, по скромното ми мнение, слага ерик в джобчето при семките и бонбонките).
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest