Beauty from the screen

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Morgana
Paragon

Post by Morgana » Thu Jun 07, 2007 4:43 pm

Ако Илейн е писала в темата, със сигурност не съм 1-вата, която споменава Скарлет. :) Абс съм сигурна, че тя беше споменала по-рано в друга тема, че харесва Скарлет и ако не си е променила мнението, няма как да я е пропуснала, но сега не ми се преглеждат толкова мн страници да търся.
Скарлет може и да не ти харесва, сигурно и носът и е дълъг според теб, но пък да изглежда вулгарно - не. Може заради някоя роля да е била гримирана да изглежда така, но иначе е мн готина и естествена. Виж я в Любовна песен за Боби Лонг, примерно, и после пак кажи, че е вулгарна. Или на живо как изглежда, в някое интервю. Аз от снимки не се впечатлявам, твърде добре знам какво може фотошоп и че 100% от публикуваните снимки минават през него.
pulled out

Killua
Ascendent

Post by Killua » Thu Jun 07, 2007 10:31 pm

Значи, на мен също не ми харесва особено Салма Хайек, най-вече в лице имам предвид. Но пък има страшна и фигура и коса все пак.
И относно Ким - има нещо и в нейното лице, което не ми е съвсем по вкуса.. от това поколение (или там някъде) си харесвам най-много Мишел Пфайфър.
Дем, актрисата, която си дал на снимка, е страхотна! Невероятно красиви очи.
Ааа, бях забравила Кистина Ричи.. не ми е идеал за красота, но просто много ми харесва и това е. Може би излъчването основно.
Скарлет е много красива, макар че не я бях харесала в първия филм, който й гледах (Загубени в превода).. сега обаче си ми е тамън.
Ако не се лъжа, мернах по-горе и снимка на актрисата от "Съседка за секс" (русичката)... и тя много ми харесва!
Пък аз и аз да си пусна снимка на Ейшваря

Image
Image
shadow dance nikoga ne luje

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Fri Jun 08, 2007 10:22 am

Е много е хубава таз мацка! :)
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Jun 08, 2007 10:29 am

На снимките не ме впечатлява, но като я мернах в едно филмче в ролята на византийски асасин с два ятагана, бързи крака и стегнати дрешки размислих. :shock: :mrgreen:

БТВ, дано пуснат това лято филмчето - Последният легион, римска псевдоистория за дечица. Сигурно е адски тъп, ма все ше има нещо за мен. Пък и да не забравяме мацката.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

shannara
Misting

Post by shannara » Fri Jun 08, 2007 2:20 pm

Не е чак за ореваване Легиона. И мацката става ;)

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Fri Jun 08, 2007 4:46 pm

Да, верно че Ейш е голяма красавица! И имайки предвид че миналият април се омъжи за Абхишек Баччан (alias The Beast, понеже ми изглежда достра страшен сравнен с нея) й желая поне толкова приказен живот!!! :wink: :)
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

zari
Sorcerer

Post by zari » Fri Jun 08, 2007 7:36 pm

Morgana wrote: Скарлет може и да не ти харесва, сигурно и носът и е дълъг според теб, но пък да изглежда вулгарно - не. Може заради някоя роля да е била гримирана да изглежда така, но иначе е мн готина и естествена. Виж я в Любовна песен за Боби Лонг, примерно, и после пак кажи, че е вулгарна. Или на живо как изглежда, в някое интервю. Аз от снимки не се впечатлявам, твърде добре знам какво може фотошоп и че 100% от публикуваните снимки минават през него.
Гледала съм я там.Не се пали толкова.Вулгарна и е красотата според мен.Не че е грозна,определено е привлекателна,но не и по моите изисквания за женска красота.А за челно място в класация за сексапил да не говорим.. :D
Та,аз никога не бих я споменала.
-You might have a point here,mate.But I can't give it up..Do you wanna know why?
-Why??
-..Meet me in the pub in two minutes.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Jun 08, 2007 8:04 pm

Скарлет с чиста съвест щях зверски да й се кефя, ако не беше такова тотално дърво навсякъде, където съм я гледал (казват, че в Мач Пойнт била ок). И ако не беше толкова тривиална блондинка де. Но ТЕЗИ КРАКА :shock: :shock: :shock:
And you can't dance with a devil on your back...

zari
Sorcerer

Post by zari » Fri Jun 08, 2007 8:09 pm

Е,краката и точно не могат да се дават за еталон..Виж за бюст и устни(общо взето нещата,които са и коз) ок. :?
-You might have a point here,mate.But I can't give it up..Do you wanna know why?
-Why??

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Jun 08, 2007 8:30 pm

Всъщност ЕДИНСТВЕНО краката й могат да се дават за еталон, най-малкото щот такива устни и бюст има всяка втора. Точно тия атрибути лесно се изработват, знаеш.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Fri Jun 08, 2007 8:32 pm

И в комбинация с носа... Мани! Image
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Scourge
Mistborn

Post by Scourge » Sat Jun 09, 2007 6:12 pm

къде са азиатките в тая тема, питам аз.
another failed thread. :)

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Jun 09, 2007 6:16 pm

Ей ги бе!

Новата ми любима азиатка (макар и леко празна в погледа, милата, ама ше й простим) - Грейс Парк (Шарън от Battlestar Galactica):

Image

Image

Image

Image

Image

Изобщо кви жени има по сериалите....

zari
Sorcerer

Post by zari » Sat Jun 09, 2007 6:19 pm

Само на снимката с бельото ми харесва,Симо.Сладка е,но май прекалено. :roll:
-Why??

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Jun 09, 2007 6:31 pm

И докато сме на тема Battlestar Galactica, аз лично се кефя зверски и на другaтa мацкa от сериала:

Триша Хелфър (No. 6):

Image

Image

Image

и (нищо нецензурно, просто е твърде голяма):
Spoiler: show
Image

Истинската ми любимка от тоя сериал обаче е една какичка, на която свестни снимки почти не откривам, щот не е типичната красавица, обаче в сериала е просто прелест:

Кейти Сакхоф:

Image

Image

И за съжаление най-хубавата й снимка е с някой ДРУГ...

Image