Играно напоследък

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed May 30, 2007 12:15 pm

Откъде може да се купи PC версията?
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed May 30, 2007 12:55 pm

От никъде за момента. Няма релийз. За Пулсар не смея и да мисля, сигурно след месеци:)

Големият яд, че играта не си е готино сингъл-плейър РПГ си го има. Хубавото е, че е "омекотен" като види човек наистина какъв зарибяващ геймплей са направили. Направо ме хвана яд, че не ходя по клубчета и не разцъквам яко мулти.

p.s. Ето това е излязло току-що: http://pc.gamezone.com/gamesell/screens/s27106.htm - много приятна аркада с анимационна графика, играх демото за бокс, има я за ПЦ вече.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Jun 05, 2007 11:33 am

Aз си преджапах първото Хейло и ся се боря с второто. Първото беше ебати разочарованието с тия безкрайни копи-пейст нива, но накрая беше почнало да ме зарибява. Второто засега е същата работа, но с една идея по-хубави нива. Да видим...
And you can't dance with a devil on your back...

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Jun 10, 2007 10:18 am

Но ако нещо в тия две игри НАИСТИНА ме вбесява, тва е нежеланието на създателите им да се усетят, че 10 часа ВСЕ пак е максимумът за фърст пърсън с толкова еднообразен геймплей. Гиърса беше седем-осем и се усещаше точно колкото трябва, баси, а първото Хейло отива към 15-16! Подозирам, че и второто толкова ми е приготвило, ма уж съм към края...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sun Jun 10, 2007 10:23 am

10тина е часа е и второто. При мен втората игра имаше абсолютно обратния ефект - геймплеят ми се стори много по-разчупен от преди (яко возила от рано например + арбитъра) и някак си се зарибих. Да не говорим, че Хейлотата може да са посредствени, ама имат една музикална темичка, която ИЗДУХВА. Пък и историята си беше абс ок, особено култовия лаф на Чийф, който ще видиш накрая. Тройката я чакам много ънлайк маса други уонаби-хитове.

Иначе за Гиърс - еми това че 5ти акт беше 40 мин си смърдеше ЯКО И МНОГО и играта за дълбоко мое съжаление напук на гениалността си е кратка и то повече отколкото трябваше. При Хейло има някакъв момент на наиграване и ти е добре кат праснат последната анимация.

Абе въобще няма да се разберем така с тия екшъни, предни години си имаха едно 15-20 за стандарт, сега ако е 12 часа е ДЪЛЪГ...

ЕДИТ: Пуснаха Хейло 2 за комп по "магазините". Който има виста - да мушка.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sun Jun 10, 2007 6:32 pm

Току що излезе You Are Empty в магазина на арената. Влачете и се кефете :)
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sun Jun 10, 2007 6:56 pm

Тествах Дед Ор Алайв 4 - УЖАСНО! Баси не мога да разбера защо всички японски файтъри са толкова зле и с толкова сбъркани на някакво АДСКИ фундаментално ниво движения. Нищо не е интуитивно, да го еба, всяко копче прави нещо разлчино в зависимост от тотали случайни фактори, хората почти не се движат, само се веят насам-натам, няма магии, само некви ънстопабъл комбота и удари... еми ебаси скучната свободна борба тип Вальо Йорданов.

Може да съм ламе, но квото съм пипнал от модерните файтъри, извън мортала, е смучело много яко, и изобщо не може да се сравнява с него като механика.

Няма да споменавам, че на КОНЗОЛАТА - ТАЗИ УБЕР МАШИНА, ОПТИМИЗИРАНА ЗА ГЕЙМЕНЕ И СТО ПЪТИ ПО-ЯКА ОТ КОМП В ТОЯ АСПЕКТ НАЛИ отнема около 5 секунди чисто време, за да се зареди картинката на керъктъра ми в полето горе, докато си ги избирам. Щеше да е смешно, ако не беше трагично.
This is it. Ground zero.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sun Jun 10, 2007 7:07 pm

Мен ме изкефи и то много, първоначално на графично ниво, след малко интерес от моя страна и на ниво система и механика. ДоА 4 е възможно най-далеч от всякакъв бътън-машинг, който някога си играл, тука преди 3-4 часа цъкане с един герой си абсолютен кон с капаци, после става адски забавно. Просто я няма тая първичност на Соул калибур 2. Може да се метнеш с твоя джойпад да потестваме малко двойна :wink: . И това за магиите - еми те само в мортал останаха магии като магии в крайна сметка. Влез в новата ера:)

Еми хубаво за you are empty, драсни като я видиш по-подробничко, скрийновете на официалния сайт + кофти английския малко ме отказаха, дано не се окаже нещо съвсем неполирано. Пък и руският пц геймър и е писал 77/100 баси:).

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sun Jun 10, 2007 7:11 pm

Е за кво да влизам в новата ера, като магиите бяха много по-яки? :mrgreen: Иначе не мисля, че е в плюс на която и да е игра да е толкова хипер неинтуитивна, че да ти трябват седмици, за да я овладееш, все пак е некъф файтър ебаси, не е го.. :roll:
This is it. Ground zero.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Jun 10, 2007 7:49 pm

Ми да, не е идеята да се набереш на хикс, хикс, хикс, хикс, хикс, квадрат, кръгче, квадрат, кръгче, триъгълник, хикс, хикс, хикс, нагоре, хикс, надолу, триъгълник, кръг, долна дъга, горна дъга, плюене през рамо и просто да се облегнеш с ръце зад врата и да гледаш как героят ти размазва отсрещния със своето турбо убер мега комбо.

Изиграх си и второто Хейло, определено е с поне няколко часа по-кратко от първото и съответно доста по-кефещо, да не говорим колко по-малко като количество е омразният ми флъд. Ма като цяло на тая игра повече от осмичка не давам.

Едит: бтв, след надписите има още една сцена, където Грейвмайндът (тва ся Овърмайндът на Флъда ли е?) изпълзява от останките на разбитата станция и казва, че ся ше задава въпроси, а от едно холопроекторче се появява Кортана и казва "ми ок, давай". Яко :) Ебати, дори стори успяха да вкарат, тройката може дори да кефи.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sun Jun 10, 2007 7:57 pm

Roland wrote:Ми да, не е идеята да се набереш на хикс, хикс, хикс, хикс, хикс, квадрат, кръгче, квадрат, кръгче, триъгълник, хикс, хикс, хикс, нагоре, хикс, надолу, триъгълник, кръг, долна дъга, горна дъга, плюене през рамо и просто да се облегнеш с ръце зад врата и да гледаш как героят ти размазва отсрещния със своето турбо убер мега комбо.
Ми това няма нищо общо с мортала, но пък доста напомня доа :twisted:
This is it. Ground zero.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sun Jun 10, 2007 8:44 pm

Бъзикайте се колкото искате, и тримата сме ламери в такива игри така че няма какво да говорим. Виждал съм в хедоффа един какво правеше на Текен 5 (който според всички нас - "протата" - е много бърз и "скучен" и "не е кат мортала") и от тогава няма да забравя, че файтинг игрите имат една друга страна, която ние - хората, играещи ги по купони - няма да усетим. Особено тези дето ако блъскаш по джойпада без да си играл преди нищо не излиза.

Иначе не мисля, че е в плюс на която и да е игра да е толкова хипер неинтуитивна, че да ти трябват седмици, за да я овладееш, все пак е некъф файтър ебаси, не е го..
Принципно съгласен, от друга страна обаче прекалено бързото научаване прави една игра лейм-френдли.

За Хейлото: Допълнителната сценка щях да я изтърва, но си бях погледнал в уикипедията като пич;). Еми шса сетиш иначе, играта за мен също е по-яка от единицата и да не излъжда, ама тройката е една от 5те игри, които чакам за тази година от всички платформи. Хубав, приличен като дължина сингъл с блага история и страхотен войс актинг + некст-джен график грейви (дано де, АлДим го оплю).

Бая са се постарали за Хейло вселената обаче - то не са книги, игри, Бендис щял да пише комикс баси, жалко, че филмът е в кофите...Ще видим:)

п.с. лафчето на Мастър Чийф рути накрая:):):)

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Jun 10, 2007 9:00 pm

Книгите също са в кофите и бтв две от тях са си преразказ на игрите.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sun Jun 10, 2007 9:27 pm

Смисълът на подобни книги е едностраничното резюме в уикипедията, като те надъха яко играта и евентуално харесаш вселената.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Jun 12, 2007 8:14 pm

Бтв, исках да се изфукам с ТОТАЛНИЯ си нърдинес, а не ми се прави нова тема, та:
Spoiler: show
Image
Тва са ми само PSOne/PS2 игрите де, иначе имам бая други неща :)