Темата ше я водим пак аз, Емо и Рандъм, като заглавието е доста тъпо, но всъщност се надяваме импровизацията да доведе до нещо интересно

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Point taken за физиономиите, аз към средата даже се усетих и спрях, мисля. За останалата част от пърформънса ще си говорим с колегите.Corwin wrote:Този път перформънса не беше на нивото на миналия път. Рандъм мънкаше, Трип се увличаше в някакви неясни поне за мен примери и изрази, а Роланд ги прекъсна твърде много пъти (имаше си причини де, защото можеше да се говори още два часа, ако бяхте продължили като за първата книга...), като прекъсванията не бяха плавни като миналия път а доста по-брутални, а и правеше ненужни смешни физиономии.
Ама ние го казахме, че е изсмукано, преди да почнемMoridin wrote:Като цяло изложението беше добро, но според мен разделянето на течения беше бая изсмукано и излишно. Примерно в един момент се говори за упражнение по стил (Велъм), в друг - за алтернативна история с фентъзи елементи (Новик) - като нови похвати; а пък имаме Сузана Кларк, чиито основни забележителни черти са именно тези двете, а тя пък си била отделно течение. Не се връзва.
Според мен по-добре щеше да си е презентацията да е точно представяне на "любимите автори на Шадоуденс" (или поне на лит-кръжока му) плюс въведението на Симеон като предогвор за това на това какво ги свързва. Просто резултатът беше точно това плюс насилените определения за течения. В смисъл разговорът за "еволюция" беше пет минути, спокойно моеше да си остане "Новата вълна / новото поколение във фентъзито - представяне".
Moridin wrote:Друга критика - твърде много се забухахте в Бакър (без да споменавам спойленето), което поне на мен ми стана досадно в един момент, другите получиха доста по-малко внимание, с изключение на Дънкан (ама само щото публиката питаха). Към Симеон - ся дори въпросите да не са по темата, тъпо е да вмяташ някви унизителни забележки сломотени, по-добре си го кажи право, ясно и учтиво![]()
Moridin wrote:п.п. За лелката до Коруин - тая жена нещо силно ме съмнява, никога нищо не казва, дали не е зомби
Да, както казах неговото изложение беше най-разбираемо и си личеше че най-много се е подготвил, но просто говореше по-тихо и си личеше, че се притеснява, което е нормално, но все пак прави впечатление...Moridin wrote:Аз пък съм много доволен от Сашо, понеже за пръв път го слушам, и си говори супер гладко и без запъване, което е доста ценно умение. А това, че говори тихо, си го има принципно, но не мисля, че беше чак такъв проблем (ако е било проблем, то е било, заради перковците в дясната част на залата, които не млъкнаха).
Просто му липсваше "заразителен малазански ентусиазъм"Corwin wrote:Моят фийдбек:
Този път перформънса не беше на нивото на миналия път. ...
Хм, според мен не си личеше да се притесняваДа, както казах неговото изложение беше най-разбираемо и си личеше че най-много се е подготвил, но просто говореше по-тихо и си личеше, че се притеснява, което е нормално, но все пак прави впечатление...
Чудя се, ако взема да се подготвя, кво ли ще се станеCorwin wrote:Да, както казах неговото изложение беше най-разбираемо и си личеше че най-много се е подготвил, но просто говореше по-тихо и си личеше, че се притеснява, което е нормално, но все пак прави впечатление...Moridin wrote:Аз пък съм много доволен от Сашо, понеже за пръв път го слушам, и си говори супер гладко и без запъване, което е доста ценно умение. А това, че говори тихо, си го има принципно, но не мисля, че беше чак такъв проблем (ако е било проблем, то е било, заради перковците в дясната част на залата, които не млъкнаха).
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest