Pain'tball

За най-важните акценти в кърлинга и турнирите по спортно оригване!

Moderator: Moridin

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Sat Jun 16, 2007 11:02 pm

Уха, вие от един метър ли сте се стреляли? Кофти... :? Мене само в коляното успяха да ме цъфнат здраво, а също и в горната част на маската с едно розово топче, та ми се нашари косата допълнително. :)
:shark:
Feel the summer!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Jun 16, 2007 11:06 pm

Новаците сред публиката, да не се стреснете сега, като си говорим така? :twisted: Ня-яма страшно.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Jun 16, 2007 11:29 pm

За тва се навлича суичера та и врата да пази, че там как плющи :shock: . Хм е мене централно в маската ме целнаха ма нищо не влезе 8-).
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Sun Jun 17, 2007 12:16 am

И да беше влязло, щеше да се абстрахира и да излезе. :lol: Абе важното е да не те уцелят в едноглавия междубедрен мускул, другото се преживява.
Feel the summer!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Jun 17, 2007 10:08 am

хехе :) не им давай идеи на жените са ;р

Ми да видим тогава за другия уикенд нещо? Събота в Слатина?
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Sun Jun 17, 2007 11:41 pm

при моят последен експириънс в гората над владиславово не можаха нийде другаде да ме праснат освен централно в маската-верно си е гадничка на вкус боята.и стрелянето отблизо хич не е весело-единият пич успя да ми мине отзад и отблизо ме изплюща по гърба,само дето вместо 1 топче излязаха 3-направо очите ми се насълзиха :shock: но пък емоцийката наистина е невероятна-особено като навали и дъжд :roll:
Image

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Mon Jun 18, 2007 12:36 am

Аз само веднъж съм бил на такова и бях ОТВРАТЕН от пълната невъзможност да виждаш каквото и да е, по простата причина, че си принуден да дишаш В маската си и визьорът ти се замъглява за секунди, което е адски идиотско.

Все пък там мястото беше малко импровизирано кат за туристи, та може в по-професионалните варианти маските да са по-смислено ориентирани, не знам.

Но по начина, по който беше там - абсурд.
This is it. Ground zero.

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Mon Jun 18, 2007 9:29 am

Да! Тва с маските беше най-дразнещото - много се запотяват, да им се невиди. :evil: Даже бях изкушен да я сваля по едно време моята, но съм твърде красив да поемам paintballs с лице, та се отказах. :mrgreen:
Feel the summer!

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Mon Jun 18, 2007 9:56 am

Еми ако на всички пейнтболи е така, аз съм аут, за мен начинанието губи целия си смисъл по тоя начин да тря постоянно да сваляш маската, за да виждаш, тъпо е.
This is it. Ground zero.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Mon Jun 18, 2007 10:26 am

Маската не трябва да се сваля, никога, топчето може да ти извади ококо. Затова се използват тези маски на първо време.

Ако играете по-малко хора игрите не би трябвало да са толкова дълги, че да се запотява маската по време на играта чак толкова. На Драгалевци в гората и 40 човека - тогава почна да пречи, понеже започна да се здрачава :) Сега на Белмекен бяхме два отбора по 18 човека и нямаше проблем, изобщо. Маските си имаха някакво покритие отвътре, и хората просто ни предупредиха да не ги пипаме отвътре, а после те ни ги забърсваха между игрите. Никакви проблеми :)

бтв аз за събота не мога :( ае Неделя :) И едно писъче с народ да започнем да заформяме, а?
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Mon Jun 18, 2007 10:28 am

Ми в моя вариант наистина за секунди се замъгляваха. Ако е след два часа, не ме бърка естествено.
This is it. Ground zero.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Jun 18, 2007 10:58 am

Отборите в нашия случай ще са по-скоро 5 на 5, което пак е предостатъчно.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

termit
Jaghut Tyrant

Post by termit » Mon Jun 18, 2007 11:57 am

Аз ще да съм на линия - отдавна не съм стрелял, а ме сърбят ръчичките. Само не разбрах къде ще да се ходи. Играл съм над Драгалевци и на терена в Слатина. В Драгалевци мястото е много по-интересно за игра, но в Слатина пък екипировката (пушките, топчетата и маските) са доста по добри, а и топчетата бяха по-евтини, макар че пък се плаща наем за екипировка.
Замъгляването на каските на първо място идва от това, че нашите организатори хич не си правят труда да се бъркат за читави каски, взимат доста евтини модели.
За да се намали замъгляването трябва да се внимава с дишането, и преди игра задължително се напръскват очилата на каската отвътре със специален спрей (имат го и на двете места).
Ако ще сме отбори 5 на 5, по-добре е да сме в Слатина, защото в Драгалевци ще има да се гоним по половин час.
Elves dig rocket launchers.

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Mon Jun 18, 2007 12:01 pm

Е то това е добре, иначе вие ветераните ще ни опукате нас новаците за 5 минути :D
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Jun 18, 2007 12:21 pm

Един колега тука ентусиаст също. Той поне голема мишена :twisted: