Другия уикенд най-вероятно съм в Каварна, както и други хора. Така че ако можем да съберем за този, давайте. Аз си оставам сигурен и за всички следващи, през които съм в София.
Pain'tball
Moderator: Moridin
Аз не се притеснявам ни най-малко за изстрели в тялото. След като са те гръмнали в муцуната, ти е все тая.
Не, сериозно. Освен ако не е в косата (цапат) или в голата шия отблизо, не виждам какъвто и да е повод за безпокойство. Топчетата съвсем не са толкова бързи.
Другия уикенд най-вероятно съм в Каварна, както и други хора. Така че ако можем да съберем за този, давайте. Аз си оставам сигурен и за всички следващи, през които съм в София.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- BaYa
- Forsaken
Мммда де Шейхири - така са те нацелили и теб точно у муцyната! Или си вдигал маската, или са те стреляли много от близо!
Ако станете по-любящи аматьори, термит е прав - лична екипировка, лека полека. Но до там, за дамите и за Ян съветвам неопренови горнища, от онея на гмуркачите. От летните, без ръкави. Но поне изолирват малко гърдите и бъбреците!!!

Ако станете по-любящи аматьори, термит е прав - лична екипировка, лека полека. Но до там, за дамите и за Ян съветвам неопренови горнища, от онея на гмуркачите. От летните, без ръкави. Но поне изолирват малко гърдите и бъбреците!!!
Last edited by BaYa on Mon Jun 18, 2007 4:22 pm, edited 2 times in total.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Ха!
Тогава не барвам автомат с под 100м/сек.!! 
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Ше кривя повече или ще се пръскат в дулото повече. Хех трябва си малко уплатнения. Ма като гледам времето ше е над 35 градуса уикенда а там Пече. пък и при мене още малко виси нещо положението с задачите за уикенда. 
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
като гледам следващия уикенд хората са в Каваpна, после има купон някакъв
, така че ако нещо ще става тази неделя, май си е време да се поразберем, а? 
Last edited by thunder on Wed Jun 20, 2007 1:03 pm, edited 1 time in total.
Scalpel. Sponge. Magic Wand!
Еми мене още ме държат в напрежение и мистерия за уикенда с другите задачи за да кажа твърдо Да ся
другия уикенд по-лесно ше ми е.
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Мда. 35C са си далеч по-приятни на Черноморието. И то Северното.
Там и отивам, така че не ме бройте тоя и следващия уикенд. Тъкмо и Ян ще влезе във форма.
Там и отивам, така че не ме бройте тоя и следващия уикенд. Тъкмо и Ян ще влезе във форма.
И кво стана сега? Дойдоха жегите и стопиха ентусиазма без остатък.
А я си представете, че бяхте в Чуждестранния легион и трябваше да трамбовате ежедневно под алжирското слънце? Или че сте разпределени в Ирак и трябва да се борите за живота си с хашишините от Ал Кайда при 50С на сянка? Тогава кво?
А я си представете, че бяхте в Чуждестранния легион и трябваше да трамбовате ежедневно под алжирското слънце? Или че сте разпределени в Ирак и трябва да се борите за живота си с хашишините от Ал Кайда при 50С на сянка? Тогава кво?
Е генерал Тактикус е казал да се избягват подобни мероприятия ;р
ми другия 14-15ти май съм на линия.
ми другия 14-15ти май съм на линия.
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
- Amos Trask
- Aes Sedai
"май" в смисъл на "възможно е" ся аз кво съм виновен че има и такъв месец ;р макар че с наща организация нема се изненадам и тва да е случая ;р
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra