passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
А за какво става дума?BaYa wrote:Ми и аз снощи гледах нещо невероятно, но чак сега се окопитих че изобщо не се загледах в началото или края на филма! (Извинявам се, но от вчера следобяд се рея бая разсеяно! Много ме впечатли изненадата на шефа!!)
Тааа, филмът беше азиатски - китайски или японски, просто не загледах буквите! На испански беше преведен като Да спасим Земята. Но съм сигурна че и заглавие нямаше на английски, в началото! И за малко да ме шашне! Ако някой има здрави нерви да го потърси из нета; много ми е интересно какви изводи би си извадил друг човек и какво впечатление би му направил този филм!!!
Всъщност не е лоша идея. Освен ако не е някой криминален филм, за който да е изключително важно да не научавам развръзката.BaYa wrote:tigermaster, искаш да ти спойлна за филма ли???
Дори не знаех, че има кратка версия. Изобщо не мога да измисля какво биха могли да махнат, филмът е толкова цялостен…Morgana wrote:@Mat
Да, точно тази е пълната версия, 3-часова, 178 мин.Защото знам, че са се излъчвали и съкратени версии, ~140 мин. Филмът, ако и дълъг, би изгубил много от 1 съкратена версия. Жалко за Мандарлей.
Сниман по този начин Догвил е оригинален, обаче при следващ филм неизбежно ще се загуби тази оригиналност - това вече сме го виждали. Това ми беше мисълта като казах дано да не е сниман така, не че нещо против изобщо.
Morgana wrote: @ последните двама преди мен
Оф, аре и вие като започнете да се пренасяте.За някаква си дума, която се използва често. Света се глобализира, всичко се омеша, размиха се граници ... вие се тръшкате за някаква си чуждица. Пък кой кога и как би я използвал или не би, нали разбираш колко ми пука.
Аз остро съм навит за втората част на кино. И без това излизат толкова малко хубави хорори напоследъкRoland wrote:Тъй като след 5 часа трябва да ставам, за да ходя на изпит, досега гледах 28 дни по-късно. В истински възторг съмНе очаквах, че един зомби-флик може да се направи така, че в него зомбитата (освен дето изобщо не са зомбита естествено) да са само някакъв почти абстрактен страх, а изобщо не фокус на историята. Страшно съм доволен, дано продължението да е поне наполовина толкова добро, но това ще се разбере некст уийк.
E Жоре недей така. Има ебаси яките филми с зомбита. Повечето филми на Ромеро са класики в жанра. Няма да забравя как в Day of the Dead изядоха един пич, който беше още жив. Вадеха му вътрешностите и ги ядяха пред него докато умираше. Е няма тякъв кеф. После поне една седмица я сънувах тая сцена.Moridin wrote:Zombies suck on a general basis ;p
Единственият свестен продукт на шоубизнеса с тяхно участие е ФУНДАМЕНТАЛНАТА игра Zombies Ate My Neighbors
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests