Иззяпахме с Пъгсли току що двата Грайндхауса един след друг в предвидения за целта ред (т.е. първо "втория" Planet Terror (Планета Страх) на Родригез и после "първия" Death Proof (Разходка Смърт) на Тарантино) и съм просто оцъклен. НЕМА такова изтрещяване, НЕМА такъв дебилизъм. В истеричен възторг съм просто

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се гледат в бърза последователност, защото се допълват разкошно. Само едно предупреждение. Планета Страх е МНОГО по-дебилният от двата, докато Разходка Смърт до средата си е почти скучен, а и след това остава доста по-нормален. Тъй че има риск като видите първия, да не харесате втория поради различни очаквания. Двата наистина са адски различни. От друга страна обаче филмчето на Тарантино е пълно с ийстъри (най-вече камеота на актьори), които няма да схванете, ако не сте видели първо този на Родригез.
Иначе не знам какви точно са трейлърите, които би трябвало да пускат, но преди Планета Страх има трейлър на "Мачете", който просто ПОМИТА

Ениуей, Жоро и Емо - водя ви задължително да ги гледаме до края на тази кино-седмица и НЕ ПРИЕМАМ отказ. От останалите приемам отказ, но ГОРЕЩО препоръчвам, а и тия филми са МОЩНО за компания