Тестове (още палав спам, с други думи)
Moderator: Moridin
- BaYa
- Forsaken
Greed: Medium
Gluttony: Low
Wrath: Low
Sloth: Very Low
Envy: Medium
Lust: Very High
Pride: Medium
Бе, ангелче направо!! Похотливо, но ангелче все пак! Буахахахахаха!!
Gluttony: Low
Wrath: Low
Sloth: Very Low

Envy: Medium
Lust: Very High

Pride: Medium
Бе, ангелче направо!! Похотливо, но ангелче все пак! Буахахахахаха!!

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
http://www.lumosity.com/iq_tests
Detailed LumosIQ Results:
Total Score:
155
154
Attention
Birdwatching
154
Memory
Monster Garden
157
Processing Speed
Raindrops
Total Score:
155
Ся, не че това наистина е IQ тест, би бил едностранчив, но мяза на флаш игра понеже...
Detailed LumosIQ Results:
Total Score:
155
154
Attention
Birdwatching
154
Memory
Monster Garden
157
Processing Speed
Raindrops
Total Score:
155
Ся, не че това наистина е IQ тест, би бил едностранчив, но мяза на флаш игра понеже...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
94 Attention
102 Memory
148 Processing Speed
Overall 114
Не е честно
На мен ми е леко прецакано периферното зрение заради оптичния неврит. И ме тресе инсомния последните седмици.
Опитвам се да си оправдая жалкия резултат де. Ако някога успея да поспя повече от 3-4 часа (а почвам да губя надежда, че това ще се случи, освен ако не се упоя с някви химикали) ще го направя пак, пык да видим.
102 Memory
148 Processing Speed
Overall 114
Не е честно

На мен ми е леко прецакано периферното зрение заради оптичния неврит. И ме тресе инсомния последните седмици.

Опитвам се да си оправдая жалкия резултат де. Ако някога успея да поспя повече от 3-4 часа (а почвам да губя надежда, че това ще се случи, освен ако не се упоя с някви химикали) ще го направя пак, пык да видим.
Е точно първият път при повечето тестове би трябвало да е най-показателен/единствено валиден, защото бързата ориентация и адаптация (особено под напрежение) е най-съществената черта на хладния интелект.Morwen wrote:Живик, то за познаването май дава само символични точки някакви.
Амелия, просто го пробвай пак, и аз първият път като не бях схванала за какво точно иде реч изкарах някакъв нисък резултат.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
http://www.links2love.com/quizzes/funniest_fun_quiz.htm
Такова... тест... или поне така си е мислел напушеният му автор...
Моят резултат:
Такова... тест... или поне така си е мислел напушеният му автор...
Моят резултат:
Your score is: 18 (out of a possible 35 points) Not bad! It could have been much worse, trust me, your friends will probably score much lower... Get cracking! Either your knuckles, some Walnuts, or an unsolved Algebraic Theorem. If a million monkeys typed on a million typewriters for a million years, one of them would probably sit on the same chair you had in first grade. Don't pay more than $1.00 for wooden nickels. Your chi flow can be restored by drinking water that is exactly 49 degrees Fahrenheit, but only while sitting on a sheet of blue construction paper.
I don't wanna die