Guild Wars - The War, The Guild, The Spam!
Moderator: AlDim
Еее вече изхвърляне с 100к ше е много голямо. То аз по груби сметки ако не се изръсих за петовете моеше да сбера там нейде поне ма си е мноого време за джиткане тва. Нема нужда от друго в гилдията за ся 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Ми излишни са леко останалите там вече, кво да му обзавеждаме толкоз, ни са некви красиви ни полезни 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

А съм съгласна, че повечето не ни трябват, но пък е яко вместо да обикаляш по разни забатачени столици като Кайненг, примерно, за да намериш еди-кое-си, просто да отидеш в ГилдХола на един клик разстояние и там да е всичко, без опашки, тълпи и прочие

опашка? Ми не, забраих, ше чекна ся =, ма мое ли да си сменяме вида на нашия? Важи ли за тия дет немат конкретния експанжън.
http://gw.gamewikis.org/wiki/Isle_of_Jade
мене и тоя ме грабва, макар че снега там ся си е тематичен дет си имаме
http://gw.gamewikis.org/wiki/Isle_of_Jade
мене и тоя ме грабва, макар че снега там ся си е тематичен дет си имаме

На мен Burning ми е най по сърце, но по лични причин - иначе признавам, че има и по-красиви. Във всеки случай наистина ще е хубаво да можем да си обзаведем с още трейдъри и други екстри холчето 

PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
- Spoiler: show

А тази е страшно красива също:
Този пък е

Всъщност якото на нашия, както си говорихме с Коцето е снегът. Много е яко, че вали сняг, от друга страна

На The Bulgarians е такъв, можете и него да го видитеXellos wrote: http://gw.gamewikis.org/wiki/Isle_of_Jade

от ъпгрейдите - Rune Trader ми звучи добре да си сложим. Въпросът освен това е и какво става с ъпгрейдите като сменим Guild Hall-a все пак

edit: wiki is your friend... "Any NPCs that you have purchased will carry over into the new guild hall."
Scalpel. Sponge. Magic Wand!
press B, click на игра, отдолу пише на кой guild hall се води. gvg битките в обзървъра са с много хубава висока гледна точка, която дава възможност да се огледа добре острова.
или, в great temple of balthazar / lion's arch/ etc се говори с guild hall нпц-то и то прави free tour до избран от теб hall.
или, в great temple of balthazar / lion's arch/ etc се говори с guild hall нпц-то и то прави free tour до избран от теб hall.