Roland wrote:Появи се първият епизод на Devil May Cry роу версия, сигурно до ден-два ше я събнат. Ма ТАКАВА кражба от Хелсинга на Гонзо е, че е чак грозноБаси, има дори кадър, където Данте презарежда със зъби
Размислих след няколко епизода.Alanna wrote:Вероятно от новичките ще си издебна и Seirei no Moribito. Засега си имам добри впечатления от Production I.G., дори и без да съм гледала "Ghost in the Shell", а и май нямам нищо против фентъзи-самурайски истории. Ъм... поне се надявам да не размисля
Ъ, всъщност има сюжет, отделен въпрос е, че въпросният е малко тъпичък. Примерно в последният епизод има доста дразнещ deus ex machina. Абе става като цяло, особено като за жанра си (мразя кръв бликаща като фонтан при всяка драскотина), макар че лично на мен ми е доста странен огромният възторг по сериала.Borizmeiko wrote:Добавям още едни съмнения и от мене. Сред всличките бози от новия сезон, най-добре си остава Клеймор. Няма сюжет, няма мислене, само яко сеч и крайници.
Викаш от десетте групи останаха само около пет?Онзи ден разрах, че са още няколко групи са спрели да събват Death Note и тотално се вбесих. Бах тез лицензи!
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests