7-ми юли, събота, КУПОН!
Moderator: Moridin
А бой :<. И аз не виждам кво толкова можем да си пишем тукаDELgado wrote:Аз съм с Колето (да се счита запазен)

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
По случай купона да споделя една игра на карти, която разцъквахме доста често в Студентски град. 
Играят двама или повече хора. На средата на масата се слага празна чаша. Около нея се нареждат картите от 9 нагоре обърнати наобратно. Започват да се теглят карти по посока часовниковата стрелка.
9 - всички чукват по масата. Които чукне последен пие от чашата си.
10 - всички пият от чашите си.
Вале - човекът преди този изтеглил валето пие от чашата си.
Дама - човекът след този изтеглил дамата пие от чашата си.
Асо - изтеглилият казва дума. Следващият трябва да каже асоциация. Които първи не успее си пие от чашата. (В по късен стадии се случва доста бързо
)
Поп - 1поп - сипва в чашата по средата. 2поп - сипва в чашата по средата. 3поп - сипва в чашата по средата. 4ти поп - пие събраното в чашата по средата на екс.
Принципно трябва да се сипят 3 различни вида алкохол в чашата по средата, но ние просто пресипвахме всеки от това което пие в нея...
Ние я играехме на врътки по 3 рунда и след това 20 минути почивка.
Играта не е за купон, а по скоро за "събиране на маса".
Някой може да се пробва някога... Доста е... зарибяваща. 
П.С. Замалко да забравя за целта на играта: Накрая трябва да остане само един...

Играят двама или повече хора. На средата на масата се слага празна чаша. Около нея се нареждат картите от 9 нагоре обърнати наобратно. Започват да се теглят карти по посока часовниковата стрелка.
9 - всички чукват по масата. Които чукне последен пие от чашата си.
10 - всички пият от чашите си.
Вале - човекът преди този изтеглил валето пие от чашата си.
Дама - човекът след този изтеглил дамата пие от чашата си.
Асо - изтеглилият казва дума. Следващият трябва да каже асоциация. Които първи не успее си пие от чашата. (В по късен стадии се случва доста бързо

Поп - 1поп - сипва в чашата по средата. 2поп - сипва в чашата по средата. 3поп - сипва в чашата по средата. 4ти поп - пие събраното в чашата по средата на екс.
Принципно трябва да се сипят 3 различни вида алкохол в чашата по средата, но ние просто пресипвахме всеки от това което пие в нея...
Ние я играехме на врътки по 3 рунда и след това 20 минути почивка.
Играта не е за купон, а по скоро за "събиране на маса".

П.С. Замалко да забравя за целта на играта: Накрая трябва да остане само един...

I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
Аз пък мога да предложа един мноу куул вид стрип-покер с консумация. 

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Interpreter
- Forsaken
Познавайки поляците (и най-вече полякините) изотвътре, се опасявам, че това чудо ще да е от пияносвинския, а не от еротосенсуалния тип. 

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
При положение, че не пия - какво ми остава?
Купонът наближава.
П.П.: Полша, по една случайност, е родината на сестра ми - и моя втора.

Купонът наближава.

П.П.: Полша, по една случайност, е родината на сестра ми - и моя втора.
- Interpreter
- Forsaken
Че кой тук "обсъжда секса"?
Не и аз.
А ти така и не каза какъв е тоя покер.
Рол, изпуснах те на последната реплика.
Имаш предвид, че американците очакват от нас да сме не-алкохолици и секс-машини? Сигурно нещо съвсем друго си казал, защото това изобщо не се връзва, откъдето и да го гледам.

А ти така и не каза какъв е тоя покер.

Рол, изпуснах те на последната реплика.