7-ми юли, събота, КУПОН!
Moderator: Moridin
Не, имах предвид, че американците си представят източноевропейците като поляци 

Last edited by Roland on Wed Jul 04, 2007 11:51 pm, edited 1 time in total.
And you can't dance with a devil on your back...
ОКс, това беше другото, което си помислих, ма пак нямаше много връзка с Полша.
Пък и аз, както знаете, съм си чист южняк на вид и по кръв.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Interpreter
- Forsaken
Не казах, защото е идиотско, а и допусках, че администрацията може да цензурира описанието ;р Показаха го преди години в един полски филм - толкова стар, че съм забравил вече и заглавието му.shayhiri wrote: А ти така и не каза какъв е тоя покер.![]()
- Spoiler: show
Не е истина!
Добре, добре - едно време са знаели как се прави полякините.
Не че сега са по-различни, де, но смучат здраво и водка, както стана дума, което поне мен доста ме дразни. (
За разлика от повечето мъже нямам навика да спиртосвам жените, за да ги "приведа в готовност".
)
А в Бангкок и Патайа си имаше специални b.j. барове с подплотова активност. Не те оставят да скучаеш докато си пиеш коктейла.
Добра тренировка за споменатия покер.

А в Бангкок и Патайа си имаше специални b.j. барове с подплотова активност. Не те оставят да скучаеш докато си пиеш коктейла.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Сега си го поставете и в подписите тоя цитат.
Деба, мръсно нещо това секса. Не бива и да се споменава - камо ли да се прави! - дори и без кьорава тематична дума, както правя аз.
Добре, де, добре. Млъквам. Точно преводачът ме провокира, аз говорех за стрип-покер. Или и това не е добра идея?

Добре, де, добре. Млъквам. Точно преводачът ме провокира, аз говорех за стрип-покер. Или и това не е добра идея?

Moridin wrote:Аз няма да ям торта от върху Рол....................................
Bat Garo Still Rots wrote:Пък може да се окаже, че не ви е нужна торта даже...
- Interpreter
- Forsaken
Абе пораснале пилци...
Нищо де, Алексис ако идва мое заформим некое тематично пак на маса 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Абе на Уди Алън е по-як цитата по въпросаMorwen wrote: А цитатът на Преводача е гениален:)

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”