7-ми юли, събота, КУПОН!

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Jul 04, 2007 11:45 pm

Не, имах предвид, че американците си представят източноевропейците като поляци :lol:
Last edited by Roland on Wed Jul 04, 2007 11:51 pm, edited 1 time in total.
And you can't dance with a devil on your back...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Jul 04, 2007 11:47 pm

ОКс, това беше другото, което си помислих, ма пак нямаше много връзка с Полша. :) Пък и аз, както знаете, съм си чист южняк на вид и по кръв.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Jul 04, 2007 11:51 pm

Roland wrote:Не, имах предвид, че американците си представят източноевропейците като поляци :lol:
fixed ;)

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Thu Jul 05, 2007 9:37 am

shayhiri wrote: А ти така и не каза какъв е тоя покер. :neutral:
Не казах, защото е идиотско, а и допусках, че администрацията може да цензурира описанието ;р Показаха го преди години в един полски филм - толкова стар, че съм забравил вече и заглавието му.
Spoiler: show
Полският покер всъщност е съвсем класически американски покер. Играе се на голяма кръгла маса, покрита с плюш в бургундско червено до пода и на фона на дискретен полски джаз.
Пановете са облечени във фракове и с папийонки, лицата им - безизразно строги каменни маски.
Единствената разлика е, че под масата клечи пани и прави минет на някой пан. Ако той издаде реакция губи мизата ;р

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Jul 05, 2007 10:10 am

Не е истина! :shock: Добре, добре - едно време са знаели как се прави полякините. :) Не че сега са по-различни, де, но смучат здраво и водка, както стана дума, което поне мен доста ме дразни. ( :? За разлика от повечето мъже нямам навика да спиртосвам жените, за да ги "приведа в готовност". :x )

А в Бангкок и Патайа си имаше специални b.j. барове с подплотова активност. Не те оставят да скучаеш докато си пиеш коктейла. :) Добра тренировка за споменатия покер.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Thu Jul 05, 2007 10:20 am

Interpreter wrote:Шейхири, Роланд вероятно има предвид, че колкото и интересна тема да е сексът, едва ли е много добра идея да се обсъжда напористо в компания. Повечко дискретност може би е нужна тука.
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Jul 05, 2007 10:45 am

Сега си го поставете и в подписите тоя цитат. :) Деба, мръсно нещо това секса. Не бива и да се споменава - камо ли да се прави! - дори и без кьорава тематична дума, както правя аз.

Добре, де, добре. Млъквам. Точно преводачът ме провокира, аз говорех за стрип-покер. Или и това не е добра идея? :roll:
Moridin wrote:Аз няма да ям торта от върху Рол....................................
Bat Garo Still Rots wrote:Пък може да се окаже, че не ви е нужна торта даже... :lol:

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Thu Jul 05, 2007 1:05 pm

"Скърбя за времето, когато въздухът беше чист, а сексът - мръсен."
- Ингмар Бергман
:wink:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Jul 05, 2007 4:30 pm

Абе пораснале пилци... :mrgreen: :mrgreen: Нищо де, Алексис ако идва мое заформим некое тематично пак на маса :)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Jul 05, 2007 4:48 pm

Сексът не е мръсен, но се предполага да е личен (а и да не се вмества във всяка друга тема, по всеки възможен повод, тогава е досаден). А и споменатият покер не е секс, а просто консумация.
А цитатът на Преводача е гениален:)
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Jul 05, 2007 5:15 pm

Morwen wrote: А цитатът на Преводача е гениален:)
Абе на Уди Алън е по-як цитата по въпроса :) ех трее стегам сака ся :(((((
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Jul 05, 2007 5:34 pm

Уди Алън wrote:Сексът мръсен ли е? Само ако се прави добре.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Jul 06, 2007 10:06 am

Последно купонът е след 19:00 у Ян. Моля ако някой има проблеми с локацията, да си каже тук, че ще идва, за да се организира нещо.

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Fri Jul 06, 2007 10:14 am

Аз имам желание да дойда, но си нямам идея къде се намира "у Ян". :)
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Jul 06, 2007 10:15 am

Ок, поне един човек има значи.

Ами "у Ян" се намира точно срещу пето районно. На който това не му говори нищо - среща в 18:45 пред народната библиотека до ректората.