Аз дори почвам вече - ЗАВИД, ЗАВИИИД!!!
7-ми юли, събота, КУПОН!
Moderator: Moridin
- Interpreter
- Forsaken
НОСЕТЕ СИ ЧЕХЛИ, ТЕРЛЪЦИ, ДЖАПАНКИ ИЛИ ПОНЕ НАЛЪМИ!!!!!!
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
- The Dragon
- Elder God
И аз да кажа, че тва ми е един от най-яките купони изобщо, много благодаря на всички за подаръците (особено екипчето
Обещавам скоро да направя снимков материал и да не го покажа на никого) и сори за изчезването към края, но трябваше да се водят разни сериозни разговори, знаете как е
Радвам се, че цели двама нови човека се престрашиха да дойдат, и се надявам нито на Зари, нито на Коруин да им е било ТВЪРДЕ тъпо, най-малкото не го показаха. Специално Зари я заклеймявам като НОУденсър обаче и очаквам ако дойде пак някога, да измие срама
Радвам се, че цели двама нови човека се престрашиха да дойдат, и се надявам нито на Зари, нито на Коруин да им е било ТВЪРДЕ тъпо, най-малкото не го показаха. Специално Зари я заклеймявам като НОУденсър обаче и очаквам ако дойде пак някога, да измие срама
And you can't dance with a devil on your back...
Сигурен съм, че денси яко, ма иска черна музика.
Така че осигурете малко, плийз, за следващия - така дори аз ще танцувам.
Пък и малко се срамуваше отначало, момичето, сладурско. 
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Bat Garo Still Rots
- Moderator