mm adski me izkefi filma, ako da e bezmislen i bla bla bla. Wse pak Tarantino si e... Tarantino. Da widim prodaljenieto. ma po-gnusliwite moe i da ne go haresat da si predupredia.
poprawqm te. gledai, a ne 4uwstwai tolkoz ;p nishto obshto s komersia taj kato se samniawam niakoi izobshto da go haresa. ma na teb naistina ne ti go prepora4wam. brutalen si e, iako se leiat edni mi ti spec efekti, a na nai karwawite sceni stawa 4erno-bial shot qwno im e swarshilo 4erwenoto na demon4etata.
Филма е БРУТАЛНО як! При тия тонове червена боя дет се изля, и крайниците които падаха наляво надясно, още не ми е ясно откъде дойде тоя комедиен фън във филма!
Само Джак Никълсън може конкурира Куентин по психарливост!
Тарантино си е болен мозък Не съм му от феновете, признавам си, ама филма си супер безмислен. Вярно много е стилен, ама това не ми стига.
P.S. Скоро гледах Имало едно време в Мексико на неговото приятелче Родригес, ми той също е абсолютен болен мозък. Тия двамата са за психиатрията. Пълно с една безсмислена жестокост, вярно поднесена в добра опаковка
Брутално готин филм ... Страшно кървав но не гнусен(за разлика от Градски легенди който е ужасно гнусен филм .. не го изтраях:shock: ... ужасно раздвижва перисталтиката)
Така де аман от тая CG, друго са си кофите с боя
Да, филмът не лош, но убийствата са убийствено абсурдни и нереални. Особено едно в началото с нож, може да накара всеки с елементарни познания по анатомия да се изтъркаля под масата от смях.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Касапниците са си тм на тарантино. Наскоро гледах "from dusk til dawn" и там боят с вампирите също е много здрав и дрехите на единствените отцелели са пребоядисани в червено. А продължението на Бил трябва да е излезнало тези дни:)
А пък брутален филм за мен е Необратимо. Там няма шес-пет
"Не знам дали се пропих, защото жена ми ме напусна, или жена ми ме напусна, защото се пропих",
Ben,
Leaving Las Vegas