Pain'tball
Moderator: Moridin
Открих и един терен - "Халето" некво до централния вход на парцелите в Орландовци на общо взето 10 мин пеша от Сточна гара/ ма транзит прелетях само сигурно си е с предварителна уговорка. Бе като за начало тва в Слатина най-сигурно.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Удобно.Xellos wrote:некво до централния вход на парцелите в Орландовци

А и е близо наистина. Преди живеех на Сточна и ходех да се разхождам в гробищата. Биеха всеки парк по страхотни стари дървета и умислена тишина.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Мдам не е лошо местенцето да се излегне човек, така и така там семейния парцел. Макар че последния път спокойствие кой знае кво немаше, тъй като работливи мургави субекти през 5 минути минаваха и предлагаха техническа поддръжка на местата.
Ма да, има атмосфера за разлика от бакрените. И велики позиви по оградата.
Иначе тоя тип по-малки халенца не са кой знае ква далавера и ссигурно тряя резервация. тоя на слатина поне си е игрище и квото виждам от сайта мое се джитка веднага ако се изсипем неколко човека. все пак с 20-ката от халите не е сложен транспорта пак. панорамен даже дет съ вика. то па жегички ма ако чакаме да захладнее нема стане никога.

Иначе тоя тип по-малки халенца не са кой знае ква далавера и ссигурно тряя резервация. тоя на слатина поне си е игрище и квото виждам от сайта мое се джитка веднага ако се изсипем неколко човека. все пак с 20-ката от халите не е сложен транспорта пак. панорамен даже дет съ вика. то па жегички ма ако чакаме да захладнее нема стане никога.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
За мен няма значение къде е, продължавам да твърдя, че и до Драгалевци се стига лесно и бързо - стига да е голямо, обширно игрище. Викам за тоя уикенд да почваме да се събираме. Не е толкоз горещо.
Ако няма достатъчно желаещи, ще обявим, че и Рол ще участва. С новия екип.
Ако няма достатъчно желаещи, ще обявим, че и Рол ще участва. С новия екип.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Какъв е проблемът? Като се разберем тук колко сме сигурните, звънкаме?
Пък и там ше е хладно.
Пък и там ше е хладно.

то сигурните сме доста оскъдно количество.shayhiri wrote:Какъв е проблемът? Като се разберем тук колко сме сигурните, звънкаме?
Пък и там ше е хладно.
Мдам тамън по радито го чух тва на еврофутбола. И кво праим?