Едит: Би могло да се помисли отсега следващият рожден ден на ШД да се отпразнува на гребната база на СУ
Кривопис
Moderator: Moridin
- Interpreter
- Forsaken
Охрид си е едно много читаво българско градче. Запазил си е старинния аромат, много е красив. Аз все се каня да намина пак, не знам кога ще е, но е хубаво да се отиде там с добра компания. Излиза около 50 юро доколкото знам за 2-3 дни, като сложиш още толкова за кръчметата и си готов
Отначало те гледат накриво, че си бугарин, но към третата чаша вино и няколко песньовки с общ корен, почват да си признават потеклото 
Едит: Би могло да се помисли отсега следващият рожден ден на ШД да се отпразнува на гребната база на СУ
- Interpreter
- Forsaken
Мм, прав си. Ренегатите от стария български Белград доста са им изкривили хубавия български, факт. Например вместо "използвам" казват "изкористувам"
А за Самуил като им обяснявах, че е български цар ми разправяха, че бил жертва на гръцката пропаганда, но преди да издъхне си признал, че е македонец, но нямало писар наоколо и затова останало незаписано
А за Самуил като им обяснявах, че е български цар ми разправяха, че бил жертва на гръцката пропаганда, но преди да издъхне си признал, че е македонец, но нямало писар наоколо и затова останало незаписано
- BaYa
- Forsaken
Interpreter wrote: А за Самуил като им обяснявах, че е български цар ми разправяха, че бил жертва на гръцката пропаганда, но преди да издъхне си признал, че е македонец, но нямало писар наоколо и затова останало незаписано

Но все пак се е разчуло май!!

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
QFTTHE BEACH IS NOT RESPONSIBILITY FOR LOST BAGGAGE (голяма хубава табела)
Поздрави от северния несебърски плаж.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
УлтиматОмът на Борн - в самото начало на филма, под оригиналното заглавие. 
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Interpreter
- Forsaken
Мдаа, следващи я път ще снимам и останалите табелки в КАТ аз. Освен липсващи букви си има уникални бисери.
http://dnes.dir.bg/2007/08/29/gallery2047999_0.html

http://dnes.dir.bg/2007/08/29/gallery2047999_0.html

For those who come after...
Е кво толкоз? Може да са изпуснали интервала в първата табелка (това е по-скоро неволна грешка), но поне са уцелили, че е дукОменти, а не дукИменти. 
Майтапя се.
Ясно, че са тъпи като г*з ченгели - и че думата е дОкУменти.