Допускам, но те вече си бяха поставили мезелък в тага.Xellos wrote:"Мезетата" направо че както се очертава силни отбори ше има насреща. Че тънди е рейнджър от класа
Pain'tball
Moderator: Moridin
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Шит, това пък шо така са го изписали?thunder wrote:"svinie" някакъв отбор има регистриран
точно под "Половите Атлети"
А ако зависеше от мен, шехме се викаме "Ана*ен звер", ма сигурно шеха ни резнат.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Значи, бурната история на нашия отбор почва още преди записването.
Оказа се, че ония свинье неграмотни са ни изпреварили и трябваше да сменяме името. Дотук добре. Веднага кандидатствахме с ново, още по-хубаво. "Нерьезите"! Да, ама не.
Звъни ни лично ПиАра на турнира (жена
) и почва "Как може да сте толкова нахални? Мислите ли, че ше мине номера? Първо едно обидно име, после пак? Това е расизъм? Кво ше стане ако спечелите турнира с това име? и т.н."
И цялата тая наглост на фона на одобрените досега отбори.
Дано се хване, че иначе... 
- Spoiler: show
Аз пък ше се радвам ако всичките 128 слота се запълнят до петък. Повече пушечно месо.
А и иначе как ше направят равнопоставени кръгове? 
Ха-ха!
Ей ни на с Кселос и нинджите. #71
http://eurofootball.bg/paintball.php?v=approved
Според темпа, с който се появяват нови идиотски имена, май ше се запълнят всички слотове за участие до петък.
То би било и срамота иначе. Дават ти напълно безплатна възможност да те гръмнат в мутрата - и ти да не я използваш, хич бива ли? 
http://eurofootball.bg/paintball.php?v=approved
Според темпа, с който се появяват нови идиотски имена, май ше се запълнят всички слотове за участие до петък.