Pain'tball

За най-важните акценти в кърлинга и турнирите по спортно оригване!

Moderator: Moridin

thunder
Forsaken

Post by thunder » Tue Jul 17, 2007 5:51 pm

но няма да дойдат всички отбори там 100% :)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Jul 17, 2007 5:55 pm

Смятате да ги отстранявате извънтурнирно?! :shock: Ето защо не трябва да се обявяват съставите, Байа!
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Jul 17, 2007 7:29 pm

бахти тва конкурс за най-малоумно име ли е или турнир по пейнтбол :rofl:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Jul 17, 2007 7:31 pm

77. Momcheta Boys
Не знам що реши, че професионалният пейнтболър е извънмерно интелигентен. :lol:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Tue Jul 17, 2007 7:47 pm

shayhiri wrote:Смятате да ги отстранявате извънтурнирно?! :shock: Ето защо не трябва да се обявяват съставите, Байа!
Ми shayhiri, ти сам изпорти номера и името на отбора ви: Та не мЪ гледай мен сега!!!
Аз само искам информация за отбора на име CATALYST; особено ако може да разберете от къде точно им идва името. (По съвсем професионални причини.)
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

thunder
Forsaken

Post by thunder » Tue Jul 17, 2007 7:52 pm

сигурно са студенти от Химическия :lol:

а един отбор на форума не е късно да се направи: примерно Рол, Емо, Пъксли, Ваклия и Никола могат да си направят отборче и да се кръстят Young Men :wink:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Jul 18, 2007 5:50 pm

Познах, че ше се запълнят местата. Не знаят кво ги чака, горките.

http://eurofootball.bg/paintball.php?v=approved

Насладете се на новата порция идиотски имена. Като се замисля само какъв проблем ни правиха на нас на два пъти. :roll: Ше ги видим, де.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Jul 18, 2007 6:19 pm

бля, да съм в 10 часа в студентски тва от ся трее тръгнем деа. ма кво да се праи. Екипировка там ненам кво дават освен маска и пушкало, трее нахлузим аз лекия суичер да пазим врат туй онуй. Пък ше ближем после рани. :)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Jul 18, 2007 6:40 pm

Аз бих се пуснал само по скиорски очила и мускули. Ето това вече ше стресне вразите. Но сигурно ше ме задължат с екип - иначе дисквалифе. :roll: Пусис. :twisted:

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Wed Jul 18, 2007 7:05 pm

Миналата година даваха и еврофутболска тениска и маскировъчен панталон да свиниш на воля.
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Jul 18, 2007 7:32 pm

shayhiri wrote:Аз бих се пуснал само по скиорски очила и мускули. Ето това вече ше стресне вразите. Но сигурно ше ме задължат с екип - иначе дисквалифе. :roll: Пусис. :twisted:
Мдам, ма трееше да подрусваш сланинки в тон с името ебати. Да беше "Глиганите" разбирам. мдам панталона е ценен, то за маскировка там нема нужда поне ;)

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Jul 18, 2007 7:39 pm

"Сланинки" is no more! :panda:
"Сланинки"'s gone for good! :panda:
"Сланинки"'s never to return! :panda:

:shock:

А иначе вече сме "Осминафиналистите", бе, къде гледаш? :mrgreen: Нали ти не искаше да сме свьинье или ньерьези?... Ъ-ъ, ти и тъпата ПиАрка. :roll:

thunder
Forsaken

Post by thunder » Thu Jul 19, 2007 10:12 am

shayhiri wrote:Аз бих се пуснал само по скиорски очила и мускули. Ето това вече ше стресне вразите. Но сигурно ше ме задължат с екип - иначе дисквалифе. :roll: Пусис. :twisted:
Все пак трябва да се вижда къде са те уцелили :) По дрехите хубави следи остават, а и по-малко синини после :)

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Thu Jul 19, 2007 10:40 am

thunder wrote:а един отбор на форума не е късно да се направи: примерно Рол, Емо, Пъксли, Ваклия и Никола могат да си направят отборче и да се кръстят Young Men :wink:
А могат да си направят и униформи даже... :mrgreen:
Spoiler: show
Image
:shark:
Feel the summer!

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Thu Jul 19, 2007 2:43 pm

Amos Trask wrote:
thunder wrote:а един отбор на форума не е късно да се направи: примерно Рол, Емо, Пъксли, Ваклия и Никола могат да си направят отборче и да се кръстят Young Men :wink:
А могат да си направят и униформи даже... :mrgreen:
Spoiler: show
Image
:rofl:
Мммммммммммда, да, да!!! И да избягват изстрелите на противника танцувайки УайЕмСиЕй! :spite:
:rofl: (Тогава наистина нямаше да мога да надживея злобата, че пристигам само седмица по-късно!!!)
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!