- Spoiler: show
Гледано напоследък, Part II
- BaYa
- Forsaken
Много благодаря и на двамата за информация! Просто питах защото харесвам Dick. И статията за филма, в кино-списанието което "консумирам" обикновено, e доста зла. Основно казва че на хората които гледат филма ще им се дореве когато открият всичките добри, но пропуснати възможности/идеи!
Та явно ще ходя на матинè или на компа, повече от 4 ? не давам за подигравка с книга на P. K. Dick!!
Пак мерси!

Та явно ще ходя на матинè или на компа, повече от 4 ? не давам за подигравка с книга на P. K. Dick!!
Пак мерси!
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Сыс Сашко се хванахме да гледаме разни филми от топ 250 на имдб. Та, снощи беше ред на Citizen Kane, който беше готин, но прекомерно надценен. Са може за времето си да е бил нещо невиждано, ма не е като да не сым гледала и кыде-кыде по-влиятелни филми с по-яки идеи, внушения и т.н.
Преди това видяхме Tideland. Ебахти
Това е един много, много болен филм.
Оня ден пык гледахме Das Boot, който се оказа жесток, ако и малко прекалено дылыг.
За по-нататык сме си свалили The cities of lost children, Cidade de Deus и още поне 3-4 неща, които не се сещам в момента, щото той Сашко подбира и точи, а аз само консумирам и критикарствам.
Преди това видяхме Tideland. Ебахти

Това е един много, много болен филм.
Оня ден пык гледахме Das Boot, който се оказа жесток, ако и малко прекалено дылыг.
За по-нататык сме си свалили The cities of lost children, Cidade de Deus и още поне 3-4 неща, които не се сещам в момента, щото той Сашко подбира и точи, а аз само консумирам и критикарствам.

Днеска гледахме The Simpsons Movie и Kingdom of Heaven. И и двете бяха големи шитове.
Simpsons почна с нелоши рециклирани майтапчета от сериала, но във втората си половина стана ужасно вял и направо бих казал, че е най-ниската точка, до която е стигал френчайза. Всъщност в момента, 5 часа след като го гледах, единственото, което помня от цялото нещо, е репликата на президент Шварценегер "I'm here to LEAD. Not READ." Имаше го и в трейлъра де, но пак е highlight-а на филма
Накратко - макс 6/10
Kingdom of Heaven пък искрено ме шокира КОЛКО зле беше всъщност. Едно време трейлърите крайно ме демотивираха да го гледам, но разправяха, че удължената версия била ненам си колко по-добра. Еми ако това е по-добро, не ми се мисли що за лайно е бил в орязан вид. Всичко в тоя филм беше вяло. Сър Брадясал Леголас (вял, разбира се), супер религиозно либерални средновековни лидери (вяли и те, но здраво прийчващи 'мирикански морали), депресирана куиин-битч ъф нотинг (доста вяла, но за сметка на това и здраво депресирана). Но най-вече ужасно вяла история, която просто се потътри 3 часа и спря. Както и шашкащо скапана и разпиляна за Ридли Скот режисура. Да не говорим за краднатите от къде ли не музикални теми, която не се връзваха нито една с друга, нито със ситуациите, в които бяха пейстнати.
Оценка - 5/10 и пак му е много. Ридли сериозно ли си е мислил, че прави следващия Гладиатор??
А утре ще гледаме Apocalypto... уиш ъс лък!
п.п. А, между другото вчера гледахме и Bad Boys 2. Убер кефещ и забавен филм, въпреки всичките плювни, които се сипят по негов адрес от пишман-критикарите. Ако има нещо, което на Белчо му отива да прави, определено е това. Е, не може чак да се сравнява със смазващия първи филм, но щом накрая бяхме предоволни и ухилени, на кой му пука?
Тъмбс ъп и щедра осмичка! 
Simpsons почна с нелоши рециклирани майтапчета от сериала, но във втората си половина стана ужасно вял и направо бих казал, че е най-ниската точка, до която е стигал френчайза. Всъщност в момента, 5 часа след като го гледах, единственото, което помня от цялото нещо, е репликата на президент Шварценегер "I'm here to LEAD. Not READ." Имаше го и в трейлъра де, но пак е highlight-а на филма

Накратко - макс 6/10
Kingdom of Heaven пък искрено ме шокира КОЛКО зле беше всъщност. Едно време трейлърите крайно ме демотивираха да го гледам, но разправяха, че удължената версия била ненам си колко по-добра. Еми ако това е по-добро, не ми се мисли що за лайно е бил в орязан вид. Всичко в тоя филм беше вяло. Сър Брадясал Леголас (вял, разбира се), супер религиозно либерални средновековни лидери (вяли и те, но здраво прийчващи 'мирикански морали), депресирана куиин-битч ъф нотинг (доста вяла, но за сметка на това и здраво депресирана). Но най-вече ужасно вяла история, която просто се потътри 3 часа и спря. Както и шашкащо скапана и разпиляна за Ридли Скот режисура. Да не говорим за краднатите от къде ли не музикални теми, която не се връзваха нито една с друга, нито със ситуациите, в които бяха пейстнати.
Оценка - 5/10 и пак му е много. Ридли сериозно ли си е мислил, че прави следващия Гладиатор??
А утре ще гледаме Apocalypto... уиш ъс лък!

п.п. А, между другото вчера гледахме и Bad Boys 2. Убер кефещ и забавен филм, въпреки всичките плювни, които се сипят по негов адрес от пишман-критикарите. Ако има нещо, което на Белчо му отива да прави, определено е това. Е, не може чак да се сравнява със смазващия първи филм, но щом накрая бяхме предоволни и ухилени, на кой му пука?

Аз гледах "Студената планина" снощи и доста ми хареса. Актьорският състав беше непоклатим и всички говореха с един такъв приятен селски американски акцент. Някой да може да изкаже мнение за книгата? Или за следващата от автора, която забелязах, че сега върви по книжарниците - "Тринадесетте луни"?
Сутринта се посветих на "Over the Hedge" и също останах адски доволен. За вечерта съм си приготвил "Collateral". Абе, въобще толкова не ми е оставало време за филми, че сега ми се ще да понаваксам малко тоя weekend.
Иначе за "Kingdom of Heaven" съм съгласен с негативните отзиви. Доста неестествени и съшити с конци герои, твърде нелогични действия и адски пресилена бутафория в баталните сцени - а можеше да излезе нещо доста по-добро защото самата визия на филма е размазваща. За режисурата не помня да имам забележки.
Сутринта се посветих на "Over the Hedge" и също останах адски доволен. За вечерта съм си приготвил "Collateral". Абе, въобще толкова не ми е оставало време за филми, че сега ми се ще да понаваксам малко тоя weekend.
Иначе за "Kingdom of Heaven" съм съгласен с негативните отзиви. Доста неестествени и съшити с конци герои, твърде нелогични действия и адски пресилена бутафория в баталните сцени - а можеше да излезе нещо доста по-добро защото самата визия на филма е размазваща. За режисурата не помня да имам забележки.
Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво:
http://troshanov.wordpress.com
http://troshanov.wordpress.com
Абе таз визия според мен не може да стъпи на малкия пръст на Гладиатор. Всъщност беше направо жалка на моменти. И то не технически.
Бтв току що погледнах. The Simpsons Movie вече е #130 в IMDB Top 250 с 8.3/10 и над 35 000 гласа. Просто без коментар.
Бтв току що погледнах. The Simpsons Movie вече е #130 в IMDB Top 250 с 8.3/10 и над 35 000 гласа. Просто без коментар.

Last edited by AlDim on Sun Aug 05, 2007 12:14 pm, edited 1 time in total.
Извинявай, но ако не си забелязал, той владееше и миксд маршъл артс. Пък и му дадоха най-ултимативните стойки ЕВЪР! С висооооко вдигнат меч и широко отворен гард. Точно както Оби-Уан демонстрира, когато Дарт Вейдър му цъфна еди... Хм, май не е толкоз добра идея. Но пък сигурно и останалите крюсейръди са тренирани да се бият по такъв дебилен начин, та нещата се балансират долу-горе (в полза на Блуумчо де).
Уф, а както си дрънкам, пак ми се догледа Гладиатор с жестоките му битки
Уф, а както си дрънкам, пак ми се догледа Гладиатор с жестоките му битки

Между другото в Director's Cut-a са оправени доста от проблемите. И даже има сюжет (който по някаква причина е отрязан в кино версията).
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
+ 1. Аз не съм гледала нормалната версия, а направо режисьорската и доста ми хареса. Даже Орландо Блуум не дразнешеYan wrote:Между другото в Director's Cut-a са оправени доста от проблемите. И даже има сюжет (който по някаква причина е отрязан в кино версията).

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
А ние снощи изгледахме Serenity (пълнометражното продължение на Firefly) и филмът е ОМГ просто
Супер история, прекрасни герои, изпепеляващи диалози... а когато човек изгледа после и екстрите на двд-то, става ясно колко всъщност си обичат ролите тия хора, както и Джос Уедън колко се е вживял във всичко и къв е пич... Определено заглеждам Firefly в първия момент, в който мога.
Тъй или иначе препоръчвам горещо

Тъй или иначе препоръчвам горещо

And you can't dance with a devil on your back...
Щом си се изкефил на Serenity, направо не ми се мисли как ще реагираш на Firefly, защото сериалът определено е много по-добър от пълнометражния филм. Просто лафовете са с тонове повече отколкото във филма, самата вселена е по-разработена, както и самите герои, особено Саймън и сестра му (не си спомням как се казваше сега).
Един съвет - потърси в интернет как е оригиналния ред на епизодите, защото обикновено по торентите са подредени в реда, който са излъчвани по Fox, с други думи омешани като манджа с грозде. Но това определено е един от най-забавните научнофантастични сериали, правени в последните десетина години, и на практика измислят нов жанр - space western
Един съвет - потърси в интернет как е оригиналния ред на епизодите, защото обикновено по торентите са подредени в реда, който са излъчвани по Fox, с други думи омешани като манджа с грозде. Но това определено е един от най-забавните научнофантастични сериали, правени в последните десетина години, и на практика измислят нов жанр - space western

This signature is not yet rated