Vampire: The Maskquerade - Bloodlines

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Ambartanen
Arcanist

Post by Ambartanen » Sun Dec 05, 2004 1:49 pm

Изхвърля ме в манастира на Братството на Леополд. След като убия ловеца и той включва таймера. Та качвам се в лодката, за да избягам и започва да зарежда ново място. Зарежда се напълно и точно, когато трябва да се появя на новото място ме изхвърля. Не дава никакъв проблем, нищо не казва, просто играта се изключва :cry: .

Drake
Adept

Post by Drake » Mon Dec 06, 2004 9:37 am

Това е бъг в играта. Отваряш пропъртис на шорткъта и там в пътеката към vampire.exe добавяш -console. След това убиваш ловеца, бягаш към лодката и малко преди да се качиш натискаш тилдата - ~, за да отвориш конзолата. Вътре пишеш:
Ако си спасил Йохансен:
SaveJohansen()
След това, за да се телепортираш:
Ако не си Носферату:
changelevel2 la_hub_1 taxi_landmark
Ако си Носферату:
changelevel2 la_hub_1 sewer_map_landmark

Това би трябвало да свърши работа

lordsandro
Merchant

Post by lordsandro » Tue Jan 17, 2006 9:48 am

Да ама не върши работа.
Трябва ли първо да увелича виртуалната памет?
Малко ме е срам, но как точно да го направя?

sauron
Paragon

Post by sauron » Thu Jan 19, 2006 7:32 pm

ми примерно от My Computer-десен клавиш-Properties-Systep properties-Advanced-Perfomance-Advanced-Virtual Memory- Change или нещо подобно в зависимост от Уиндоуса.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Jan 19, 2006 10:15 pm

Еее как не си запазих сейва мамицата им бъгаваааааа деа, са ме мързи отначало пак целия цирк ;(
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Кикаха
E'lir

Post by Кикаха » Sun Jul 22, 2007 3:11 pm

Имам леко проблемче с тази игра.Значи стартирам играта и след като ми минат всичките рекламки ми показва един черен екран.Чува се звук някакъв,но просто цялото меню е черно.Пробвах да цъкам на сляпо и изкарах някакси Сейв прозорчето,но не мога да уцеля Ню Гейм явно.В интернет четох решения на проблема ми,но нито едно от тях не подейства.Ако можете да помогнете ще съм доста благодарен. :) Ако пък не можете дайте един скрийншот да разбера къде са копчетата за ню гейм и лоад да видя дали изобщо ще успея да я подкарам. :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Jul 22, 2007 5:32 pm

Еми Адски е бъгава тая игра ;( За съжаление нейде съм я затрил вече.
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Sun Jul 22, 2007 6:19 pm

Ако говориш за играта в оригиналния й вид - да, бъгава е доста. Но с пач 1.2 се оправя всичко по значително, пречещо за превъртането на играта. Иначе и до ден днешен феновете продължават да я съпортват, 2 години след фалита на Тройка. Наскоро даже излезе пач версия 3.9 :lol: И силно препоръчвам закупуването й, дали от Пулсар или от някъде другаде, само 30лв е. А си струва всеки лев 8-)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Jul 22, 2007 11:15 pm

Е world of darkness си е гениално нещо ма конкретно играта, чак такава прелест не е ;) Ма бих си я зел де, то пачове до 10.0 трее излезат да покрият сичко ;) Макар че мене само бъга в пещерата ме сполетя.
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

Armagedon4o
Commoner

Post by Armagedon4o » Sun Jul 22, 2007 11:46 pm

Xellos wrote:Е world of darkness си е гениално нещо ма конкретно играта, чак такава прелест не е ;) Ма бих си я зел де, то пачове до 10.0 трее излезат да покрият сичко ;) Макар че мене само бъга в пещерата ме сполетя.
то ако тая игра не е прелест то ,какво друго :)
аз като си я играх с последния пуснат официален пач никакви проблеми не видях и и се изкефих на макс :) Най-добрата игра на тройка безусловно .

Кикаха
E'lir

Post by Кикаха » Mon Jul 23, 2007 8:44 am

Сега след като знам,че играта си струва ми е още по-кофти,че не мога да я подкарам.Вчера съм ровил 2-3 часа из интернет само и само да намеря някакво друго решение на проблема освен онова,с което се променя refresh rate,но не успях.Някакви мисли се зараждат в главата ми,че проблема може да е от видеокартата ми,защото е вградена,но пък е достатъчно силна да му се невиди. :?

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Mon Jul 23, 2007 8:56 am

Ами аз като си пуснах пач 4.02, и всичко ми върви, бъгът с пещерата е оправен, дори не съм имал насичания или crash. Има го някъде, сега вече не помня откъде го свалих, ама беше безплатен, но пък е малко над 400 MB :( Но като цяло си струва, поне са се постарали да предадат атмосферата, а пък и онзи куест в началото, с къщата, обитавана от духове, продължава да ме стряска :)
This signature is not yet rated

Daggerstab
Arcanist

Post by Daggerstab » Mon Jul 23, 2007 9:50 am

zhivik wrote:Но като цяло си струва, поне са се постарали да предадат атмосферата, а пък и онзи куест в началото, с къщата, обитавана от духове, продължава да ме стряска :)
Т'ва е една от малкото части в играта, където изпълнението съответства по гениалност на замисъла. :)

Иначе като си купя нов комп, мога да пробвам да я пачна.
Дагърстаб. Точка.

Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Jul 23, 2007 10:18 am

Е да има си яките моменти, са аз съм я играл преди няколко години дет немаше толкоз пачове. :evil: То и първата игра не е лоша никак с кръстоносеца ;)
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

Кикаха
E'lir

Post by Кикаха » Thu Jul 26, 2007 4:39 pm

Трябвало е да заместя 1 .dll файл и да ънмаунтна Плей диска.Скоро я почвам да я видя струва ли си. :)