Ahil vs. Hektor
- GOTHMOG
- Smallfolk
Ahil vs. Hektor
Абе хора филма няма да коментирам, щото поредната доза суперлативи са излишни На чия страна бяхте (сиреч) кой ви бе по-симпатичен (като герой, а не като актьор) във филма А или H, а? Аз се изкефих повече на Хектор, ама който и да питам все е за Ахил????? Мистерия!?!?!?!?!?!?!
May the force be with you!
Хектор по-ме радваше:)
Но и Ахил бива де:P
Но и Ахил бива де:P
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
аз филма още не съм го гледал, ма принципно съм за Хектор
edit: Skywalker, не бях прочел поста ти като пуснах моя
edit2:Hi, Gothmog
edit: Skywalker, не бях прочел поста ти като пуснах моя
edit2:Hi, Gothmog
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
Хектор! Тежка мъка хвана тийнейджърското ми сърце (отдавна, много отдавна...), когато четях за битката му с Ахил. Респективно, Ахил никак не ми допада като персонаж - фаворит на боговете, а и осквернява тялото на Хектор, след смъртта на последния.
Като цяло симпатиите ми се насочиха на страната на Троянците (като изключим факта, че и Парис, и Елена ми лазеха по нервите).
Като цяло симпатиите ми се насочиха на страната на Троянците (като изключим факта, че и Парис, и Елена ми лазеха по нервите).
Юда, егоист, луда и wow-холик
-
- Paragon
То и нас малко на самотек ни оставяха (бяха решили, че на варварите от математическата паралелка не се полага задълбочено образование по литература), ама чак такъв вълнуващ и свободен преразказ на двубоя между Хектор и Ахил...!!! Ма нищо - дала ви е поле за интерпретация и въображение...
Да бе, човек се учи докато е жив. Иначе Хектор, че е пич, пич е, но култовата фраза, с която мотивирал войската във филма, ме размаза по пода от смях :)
Само че понеже тук почти никой не го е гледал филма още, ще почакам малко. То не че аз съм де... Ама все пак... суперлативи? Get real...
Само че понеже тук почти никой не го е гледал филма още, ще почакам малко. То не че аз съм де... Ама все пак... суперлативи? Get real...
And you can't dance with a devil on your back...
имаше някои моменти от филма, които направо ме хвърлиха в тъч, но иначе беше хубав филма. Малко бяха поорязали от оригиналната история, но пък иначе щяхме да гледаме 2-ра и 3-та част следващата година, така че е за добро. А иначе - Хектор
P.S. репликата на Ахил, когато си надъхваше мирмидонците за десанта на плажа беше по-тъпа
P.S. репликата на Ахил, когато си надъхваше мирмидонците за десанта на плажа беше по-тъпа
ами аз когато учих Илиада миналата година имах честта с една приятелка да напраим много як кавър на кулминационната битка м/у Ахил и Хектор. понеже даскалката ни е много артистична личност ни беше предложила да напраим пародия на избран от нас момент. сцената представляваше гонене с пластасови триъгълници (нали ги знаете, онея големите) и три обиколки на средната редица от чинове в класната стая доколкото си спомням аз бях Ахил та това ми е оставило много ярък спомен в съзнанието. иначе съм си фенка на Хектор. за филма ще кажа след като го гледам
All we have to decide is what to do with the time that is given to us
Раф, прости любопиството ми, ама какво ползвахте за оръжие, пергели ли? т.е. предполагам, че триъгълниците за щитове са били ползвани
Моридин, що се чудиш, то така и трябваше да стане. Жената правилно е усетила нещата и вместо да набива канчета на ученици с рухването на мечтата на Омир за един по-добър свят, се е опитала да вкара малко светлина и позитивизъмХектор.. промушил.. Ахил.. в петата...