Идиот ли е Путин?

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Wed Jul 25, 2007 4:39 pm

Dragon-e, затвори лепилото че ти се отразяват изпаренията!!! :rofl: :wink:
С какви минимални гаранции за човешките права би разполагал човек плюл по Путин и после укрил се в друга държава?
Лично, по от близо следя историята на Михайл Йодоровски и ЮКОС, и редовно ме побиват тръпки. И това че съм българка, живееща в Испания; и никое от двете не е баш първия свят!! Image
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed Jul 25, 2007 4:56 pm

BaYa wrote:Dragon-e, затвори лепилото че ти се отразяват изпаренията!!! :rofl: :wink:
С какви минимални гаранции за човешките права би разполагал човек плюл по Путин и после укрил се в друга държава?
Лично, по от близо следя историята на Михайл Йодоровски и ЮКОС, и редовно ме побиват тръпки. И това че съм българка, живееща в Испания; и никое от двете не е баш първия свят!! Image
Първо е Ходорховски.
Второ сам си е виновен :)

Общо взето Путин с олигарсите е като Борис I с болярите - или аз тях или те мен.

А какво точно знаеш за ЮКОС дарлинг? Факта, че историята се разрази 4 дни преди контролния пакет да се прехвърли в ръцете на Ексон?

А това за Литвиненко - получи си точно каквото заслужаваше. Надявам се скоро и на Березовски да му се случи инцидент.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Wed Jul 25, 2007 5:09 pm

Егаси, тея руснаци всички имена си ги приспособяват! Тааа Ходорховски тогава.
Та викаш или Питин преебе света, или той - него!
Основно знам че не е в затвора за трова за което казват, колкото и да е въртял и извъртал.
И се надявам да не ти се сбъднат пожеланията. Защото казваше някой в някаква книга че злото се преборва, най-вече също със зло.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Jul 27, 2007 6:00 pm

Путин заминава в Космоса като турист
http://dnes.dir.bg/2007/07/27/news19358 ... #sepultura

Отървахме се!! :shock: :mrgreen:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Fri Jul 27, 2007 6:06 pm

Абе и на мен ми идваше един коментар в стил - да отлита и да не се връща, ама едва ли такъв късмет ще ни сполети ...
This signature is not yet rated

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Fri Jul 27, 2007 6:38 pm

Оххххххх, верно нема да ни огрее тоя късмет! Той да пилотира (поне не е толкова маймуноподобен) а Буш като пътник (маймуноподобен)!
Ааааааааххх, мечтите, мечтитеееее!
Добре Драгън-еее, затварям лепилото че сега ми действа на мен!! :twisted:

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Fri Jul 27, 2007 7:12 pm

Тази статия е смехотворна, някакви изсмукани от пръстите спекулации на "Шпигел"... :shark:
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Jul 28, 2007 1:32 pm

http://dnes.dir.bg/2007/07/27/news1933628.html

Както може би и тази. Но пък аз бих бил на тяхна страна. Все пак: какво друго им остава при тези условия? Пък и не че има в какво толкова да нахендрят станцията. :roll:

Сега ако изтече инфо и за оргиите. :wink:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Daggerstab
Arcanist

Post by Daggerstab » Sat Jul 28, 2007 1:47 pm

Медиите в днешно време приличат на нещо средно между игричка на развален телефон и историйката за змея, която при всяко преразказване му добавяла по една глава...

Статията в Aviation Week
Дагърстаб. Точка.

Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.

Yan
Site Admin

Post by Yan » Fri Aug 03, 2007 12:45 pm

Лукашенко забрани и достъпа до интернет

Авторитарният президент на Беларус казва, че световната мрежа е "платформа за опозицита, за гласове и държави, които са враждебни към нас"

03.08.2007

Авторитарният президент на Беларус Александър Лукашенко нареди на правителството си да затегне ограниченията върху потреблението на интернет и каза, че бившата съветска република трябва да използва Китай за модел.

Употребата на интернет вече е ограничена в Беларус - хората трябва да представят идентификационни документи, за да използват световната мрежа в итнернет кафенетата, а достъпът за офиси и частни потребители се контролира от държавен монопол.

Лукашенко обаче намира тези мерки за недостатъчни. "Ако четем публикуваното в интернет, ще видим, че то служи за платформа не само за опозицията, но и за гласове и държави, които са враждебни към нас. Трябва да прекратим тази анархия в интернет", каза Лукашенко на среща на беларуски държавни чиновници.

"Има повече от достатъчно свобода в Беларус днес и не по-малко от другите страни. Ако някъде има ограничения за свободата, то те идват не от властите, а от самите хора", посочи президентът, цитиран от Ройтерс и АП.

Лукашенко, последният диктатор в Европа, управлява Беларус от 1994 г. като преследва дисидентите, закрива опозиционните медии и е наложил строг контрол и забрани над частния бизнес.

Европейският съюз и САЩ са наложили ограничения върху самия президент и висши членове на неговото правителство.
Е не е за Путин, но е за негов боен другар, така че...
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Fri Aug 03, 2007 12:48 pm

Ми освен да направят Елтън Джон почетен гражданин на Беларус, щото и той се оказа, че е на същия акъл...
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Fri Aug 03, 2007 12:50 pm

Yan wrote:
Не и в последната една година.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Mon Aug 06, 2007 2:43 pm

Ами може напоследък да не са голями дружки. Но както казва баба ми: Кратсавите магарета се надушват от девет планини, та в десета! Та рано или късно, пак ще се надушат братушките.
А относно Елтън Джон, тоя човек не знае какви да ги дрънка вече; само и само да пишат за него вестниците. :twisted: А и кой ли го пита за нета! Да продължава там да прави това което до сега и толкоз! :twisted: (Т.е. да се спотайва зад цайсите си и да се прави на интересен, че май някои британски поп-звезди много недостойно остаряват!!)

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Mon Aug 06, 2007 8:45 pm

Yan wrote:
Лукашенко забрани и достъпа до интернет

Авторитарният президент на Беларус казва, че световната мрежа е "платформа за опозицита, за гласове и държави, които са враждебни към нас"

03.08.2007

Авторитарният президент на Беларус Александър Лукашенко нареди на правителството си да затегне ограниченията върху потреблението на интернет и каза, че бившата съветска република трябва да използва Китай за модел.

Употребата на интернет вече е ограничена в Беларус - хората трябва да представят идентификационни документи, за да използват световната мрежа в итнернет кафенетата, а достъпът за офиси и частни потребители се контролира от държавен монопол.

Лукашенко обаче намира тези мерки за недостатъчни. "Ако четем публикуваното в интернет, ще видим, че то служи за платформа не само за опозицията, но и за гласове и държави, които са враждебни към нас. Трябва да прекратим тази анархия в интернет", каза Лукашенко на среща на беларуски държавни чиновници.

"Има повече от достатъчно свобода в Беларус днес и не по-малко от другите страни. Ако някъде има ограничения за свободата, то те идват не от властите, а от самите хора", посочи президентът, цитиран от Ройтерс и АП.

Лукашенко, последният диктатор в Европа, управлява Беларус от 1994 г. като преследва дисидентите, закрива опозиционните медии и е наложил строг контрол и забрани над частния бизнес.

Европейският съюз и САЩ са наложили ограничения върху самия президент и висши членове на неговото правителство.
Само аз ли не виждам особена връзка между заглавието и статията, в която въобще не се споменава никаква забрана на цялостния достъп Интернет? Не че това не е стандарт за родните журналисти...
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Tue Aug 07, 2007 10:30 am

Ммм... в първите два абзаца все пак говорят за ограничения и затягане на ограниченията и споменават Китай. Ако достъпът на частни лица и организации наистина се контролира от държавен монопол, има още само една стъпка до това, което в Китай наистина правят - глобална защита на целия входящ и изходящ трафик, глобален контрол на единственото място, през което този трафик минава, китайската национална защитна стена - national firewall.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.