Formula 1

За най-важните акценти в кърлинга и турнирите по спортно оригване!

Moderator: Moridin

Post Reply
Matrim
Moderator

Post by Matrim » Mon Aug 06, 2007 6:27 pm

Наистина е разочароващо, какво се случва във Формулата този сезон. Тъжно е зрителите да гледат не шампинат и състезания между екипи и състезатели, а между адвокати и устатковци.
Какво пък му е толкова тъжното, поне нещо интересно има, вместо "напрегнати състезания", в които най-интересното нещо са посещенията в бокса. :P
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Mon Aug 06, 2007 6:31 pm

Matrim wrote:Какво пък му е толкова тъжното, поне нещо интересно има, вместо "напрегнати състезания", в които най-интересното нещо са посещенията в бокса. :P
Ами ако искаш постоянни изпреварвания, винаги може да гледаш картинг - просто във Формула 1 има много повече тактика, в което е и красотата му. Това все едно да се оплакваш защо в дадена партия шах не се вземат много фигури ...
This signature is not yet rated

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Mon Aug 06, 2007 6:35 pm

Мат, значи е по добре да не съвпаднем някоя неделя от сезона на Ф1 или Мото Гран При, заедно пред телевизора! :wink: Аз вдигам повече гирлотия от стадо запалянковци по футбол. Особено на моторите. :blush:
:beer:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Mon Aug 06, 2007 6:44 pm

Moto GP е около един милион пъти по-интересно за гледане от F1, между другото.

Живик, аз не искам постоянни изпреварвания, но не искам и три изпреварвания в челото цяло състезание. То и във футбола има много тактика, ама ако средния брой голове на мач беше 0,5 щеше да има в пъти по-малко зрители.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Mon Aug 06, 2007 6:47 pm

Matrim wrote:То и във футбола има много тактика, ама ако средния брой голове на мач беше 0,5 щеше да има в пъти по-малко зрители.
Mat, от твоите усти, в божите уши! а дано!! :twisted:

А за моторите, аз си знам от около 15 години - прав си!
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

dellusion
Warmage

Post by dellusion » Mon Aug 06, 2007 9:52 pm

Какво пък му е толкова тъжното, поне нещо интересно има, вместо "напрегнати състезания", в които най-интересното нещо са посещенията в бокса. Razz
Освен от ФИА да въведат catchup speed правилото от NFS :D .
(за незапознатите - в НФС на колкото по задна позиция си - толкова по бързо се движиш)
Look at the darkness...
...around me.

inkheart
Paragon

Post by inkheart » Tue Aug 07, 2007 7:30 pm

Унищожиха спорта.
Разрешени ли са раситски изказвания?

Alanna
Arcanist

Post by Alanna » Tue Aug 14, 2007 9:13 am

"It just seems like [Montoya] runs over someone every week."
Това е едно прясно изказване на пилот от НАСКАР, който е бил атентиран от Монтоя (последния не е имал вина, бтв... явно по изключение).

Ех, как ми липсва Монтоя! :) Почти всяко състезание вършеше някаква глупост и после изкарваше всички други виновни. Честно казано, в началото това му поведение много ме нервираше, но още гогато тръгнаха първите слухове, че ще напуска Ф1 установих, че ще ще ми липсва.
Не, че един пилот е в състояние да направи Формулата интересна, но наистина, твърде много пъти съм се забавлявала искрено на детинското му поведение.
(\ /)
(X.x)
(> <)

Reality is an obstacte to halllucination.

Ash
Farmer

Post by Ash » Tue Aug 14, 2007 11:10 pm

Alanna wrote:
"It just seems like [Montoya] runs over someone every week."
Това е едно прясно изказване на пилот от НАСКАР, който е бил атентиран от Монтоя (последния не е имал вина, бтв... явно по изключение).

Ех, как ми липсва Монтоя! :) Почти всяко състезание вършеше някаква глупост и после изкарваше всички други виновни. Честно казано, в началото това му поведение много ме нервираше, но още гогато тръгнаха първите слухове, че ще напуска Ф1 установих, че ще ще ми липсва.
Не, че един пилот е в състояние да направи Формулата интересна, но наистина, твърде много пъти съм се забавлявала искрено на детинското му поведение.
Вярно е :) От известно време дори Сато не е това, което беше ;)

Alanna
Arcanist

Post by Alanna » Wed Aug 15, 2007 8:42 am

Мда, Сато имаше добри атентаторски заложби, но след като поулегна малко, надеждата ми беше Скот Спиид. Жалко, че Торо Росо го изстреляха.
Но, Монтоя... виж, там случая е друг. На него явно не му минава :mrgreen:
(\ /)
(X.x)
(> <)

dellusion
Warmage

Post by dellusion » Wed Aug 15, 2007 9:26 pm

Да се похваля: току що се връщам от карт пистата в красна поляна :). Много беше готино, то е една такава голяма и картовете са доста бързи. За 12 обиколки успях да се забия в предпазните гуми, да си изгоря ръката на двигателя и да спукам гума. Това с гумата просто незнам как стана(то уж няма начин да се спука при толко ниска скорост). Както си карах и почнах да чувам някакъв съскащ звук, а на завоя - тракане. Ама контрола на колата въобще не се промени. И зех да си мисля че нещо е станало с двигателя. Обръщам се на правата, да погледна отзад какво става и си допрях ръката до нажежения двигател :shock:. От болката се паникьосах, натиснах спирачката(без да отпусна газта) и се завъртях. Ма сигурно над 360 градуса. Имах чувството че ше се издрайфам вътре в задушната каска. И тъкмо да тръгна и гледам някакъв стюард тича към мене и ми вика нещо. Аз обаче не чувам изпод каската. Та дойде тоя, посочи ми гумата и ме накара да си зема друга кола. Почувствах се като Кими :).

Задължително ше отида пак, ако има желаещи може заедно(има и по маломощни коли, ако някой го е страх). А утре ше пусна снимки.

Аа и направих 4 изпреварвания :D.
Look at the darkness...
...around me.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Thu Aug 16, 2007 12:57 am

Баси това е толкова близо до нас и още не съм ходил :)

след пейнтбола може и на такова да отидем :p
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Alanna
Arcanist

Post by Alanna » Fri Aug 17, 2007 9:58 am

Може да :) Аз съм ходила само веднъж, при все, че е една от най-хубавите писти за картинг (или поне беше).

И този път ще гледам да ползвам и спирачки от време на време :oops:
Много не ги уважавам тези приспособления аз.
И не съм толкова бърза. Досега от 2 или 3-те пъти, когато съм ходила винаги е имало някакви странични фактори... Първо ми беше първи път и завърших близо зад познатите ми. За втория не си спомням и ако е имало и някой след него, но последния път беше много глупава причината за бавенето ми - бях с пола и половината от вниманието ми беше насочено как тя да не показва твърде много бельо.

Само че, доколкото знам на пистата в Красна поляна има само 2-3 от по бързите картове на разположение. Ще си имам оправдание :) Не е имало бърз карт. Или пък ще дойда с пола. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Хихи, шегувам се ;) Няма да се излагам. Много.
(\ /)
(X.x)
(> <)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Aug 17, 2007 11:52 am

Ше се тества тва :)
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Alanna
Arcanist

Post by Alanna » Mon Aug 27, 2007 1:13 pm

Честита ни двойна победа! Напълно заслужена при това.
Състезанието не беше кой знае колко динамично, но пък достави удоволствие най-малкото заради двойната победа.
Иначе, Хамилтън извади голям късмет да спука гумата точно преди второто си влизане в бокса и не загуби толкова много. Жалко, веднъж и макларън да имат проблем и той да не окаже голямо влияние!
Е, не че съм зла, ама таковата... хайде малко равенство :) Иначе няма да е интересно.

Впрочем, това ми се случва да го видя за първи път - 4-ма пилоти с по равен брой победи в сезона досега (по три)!
(\ /)
(X.x)
(> <)