Играно напоследък

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Armagedon4o
Commoner

Post by Armagedon4o » Sat Jul 28, 2007 12:55 am

е аз да се оплача :( ТОЕЕ ми забива всеки път като се збия с последния кирлив бос в играта .... :) е бати прецаквацията ...чесно

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Jul 28, 2007 10:48 am

Xellos wrote:мдам тва с писането по екрана на руни е яко, тия дни се оказа че си държа още на харда ARX Fatalis та покликах малко с мишока ;) Аааар Тар. :mrgreen:
С тънката разлика, че тук не го правиш с мишка по бюрото, а с "уанда" по самия екран. Повярвай ми, играл съм Блек & Уайт и това е МНОГО различно. И доста зарибяващо, както казах.
And you can't dance with a devil on your back...

Scourge
Mistborn

Post by Scourge » Sat Jul 28, 2007 5:07 pm

lost magic?

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Jul 29, 2007 11:03 am

Ъхъ. Не е нищо твърде гениално де, но засега ме радва.

Scourge
Mistborn

Post by Scourge » Sun Jul 29, 2007 5:53 pm

не е кой знае кво, мда, но е достатъчно къса, че да не писне много. пък и става за showoff на стайлуса.

Morgana
Paragon

Post by Morgana » Mon Jul 30, 2007 7:38 pm

Не съм сигурна в коя тема да питам затова реших, че ще е тук. Интересува ме The Darkness. Някой от вас играл ли я е, може ли да ми даде инфо от 1-ва ръка добра ли е, в смисъл интересна ли е и струва ли си да си я потърся. Ако има недостатъци също предпочитам да ги знам. Мерси предварително.

P.S. Търсила съм с търсачката, но от многото теми които ми изкара, не можах да намеря мнение точно за тази игра. Та sorry ако някой все пак е писал за нея, а аз не съм го намерила и питам пак.
pulled out

Yan
Site Admin

Post by Yan » Mon Jul 30, 2007 8:40 pm

14-та страница на същата тая тема.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Aug 08, 2007 2:03 am

Morgana wrote:Не съм сигурна в коя тема да питам затова реших, че ще е тук. Интересува ме The Darkness. Някой от вас играл ли я е, може ли да ми даде инфо от 1-ва ръка добра ли е, в смисъл интересна ли е и струва ли си да си я потърся. Ако има недостатъци също предпочитам да ги знам. Мерси предварително.

P.S. Търсила съм с търсачката, но от многото теми които ми изкара, не можах да намеря мнение точно за тази игра. Та sorry ако някой все пак е писал за нея, а аз не съм го намерила и питам пак.
Ян ти е написал, аз и Симеон я изцъкахме от тук постващите, и двамата не особено очаровани, мисля, че беше преди 2-3 страници. Просто играта трябваше да бъде много повече, ама това може да се каже за 9/10 заглавия всяка година.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Wed Aug 08, 2007 8:23 am

The Darkness има някои кофти проблеми и тегави моменти, но като цяло е страхотна игра с много кефещи начало и край и със сигурност си заслужава минаването. 8/10
А Рольо е мрънкало. И си изпроси следващите няколко месеца да го бъзикаме, че дава 8 на новия ляйнян Хакзор и едва ли не по милост 7 на Тъмнилката. :lol:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Aug 08, 2007 10:52 am

Лайняният Хакзор го смъкнахме на 7-ца, ако правилно си спомням, а КОЛОСАЛНОТО му предимство пред Тъмнинката е, че не е снобски шайт с КОЛОСАЛНИ претенции, а си забавлява кротко и културно :) Аз на такива игри давам по-високи оценки, отколкото на повърхностни кухи скуки с бахти и полираната иначе визия и звук...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Aug 08, 2007 11:01 am

снобски шайт с КОЛОСАЛНИ претенции
Аман от тоя тип квалификации, направо не ти чета мнението по няколко дена след като прочета някаква такава словесна драйфня...

Играта си е абсолютно ОК, даже е над средното. Просто според МЕН не е толкова колосална като Ридик.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Aug 08, 2007 11:08 am

Остро е над средното :) Ма нищо твърде повече. А има многократно по-големи претенции, че и за психологическа дълбочина, моля ви се. Което в моите очи я прави шайт, колкото и добра да е иначе. Ти доигра ли я всъщност?

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Aug 08, 2007 11:13 am

Да, преди около месец вече...Написах тук подробно мнение и като релативно самовлюбен ще се цитирам:

Свърших Даркнеса. Формулата от Ридик тук е копирана почти едно към едно, с изключение на 4те (3те, щот едното са пиЩАЦИ) Даркнес пауъра, от които съм искрено накефен само от Creeping Dark (пипАлото). Пичовете от Старбрийз са направили игра, която е определено над средното ниво, но е и далеч от 9тките и 10ките. Историята е доволно плоска, като в нея не са включени неща, които искрено очаквах да видя в играта като например Ангелус-а. Симеон отбеляза пълната гавра с комикса, с което съм съгласен. Джаки е представен като някакъв депресиран, че не му става пишката 15-годишен олигофрен. Кърк Ачеведо има супер глас, но не се справя като мафиот, даже хич. Другата голяма дупка, поне за мен, е, че няма го уцещането за МОЩ, което очаквах от тази игра...Както написах и преди - не може 3ма тъпаци с автомати да може ВЪОБЩЕ да убиват Джаки. Срамът е това отношение е измит чак в последните 10 минути, което хич не е хубаво...

Все пак някоя и друга хвалба:
-Прилична графика, много по-добра отколкото изглеждаше на филмчетата, бая детайли. Енджинът не е мръднал от тоя на Ридик, а той си става 100%, дори по днешните стандарти
-Огромно количество "екстрички" за намиране - варират от концепт артове и филмчета до ЦЕЛИ комикси (не че се юрвам да ги чета на телевизора, но е найс).
-Екзекуциите много кефят в началото
-Няколко готини тип "мръсния Хари" лафчета, за съжаление казани с грешна интонация и от грешен човек.
-"другият свят" е убиец като идея, донякъде и като реализация, няма да пиша повече, че да не спойлна

7/10 от мен, 8/10 ако никога през живота си не бях виждал комикса.

ИЗвод: ако я портнат и/или си вземете бокс - препоръчвам я не особено силно. Просто много я чаках заради сушата, която се очертава да продължи чак до Август и Биошок, та за това съм силно разочарован.

ГИЕФ БИОШОК!

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Aug 08, 2007 11:14 am

Да, треперят ми коленете вече за тая игра :evil: ИСКАМ.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Wed Aug 08, 2007 11:50 am

Рольо: Мрън МРЪН намус мрън МРЪН мрън.

Че не може да стъпи на малкия пръст на Ридик е съвсем вярно, но той е игра, на която спокойно давам 9.5/10, така че едва ли е кой-знае какъв грях. За всеки случай има предостатъчно неща, които компенсират явните недъзи. Но, в края на краищата, дали играта ще ти хареса си е основно въпрос на лично усещане.

Относно "гаврата с комикса" - историята е направена от един от писачите му и, до колкото знам, има директна връзка с някаква история в него, въпреки че поема в малко по-различна посока. Иначе Джаки със сигурност е повече пич в комикса, но и тук ми допадна доста и имаше своите моменти.

Бтв даркнес пауърите за малко да реша, че са зле покрай Мрънкольо-кун, но в един момент се усетих че 3 от 4-те са убер забавни, че и ефективни. В последната 1/3 от играта направо овършавах половината нива с крийпинг даркнеса.