Август '07
Глупости, супер стилен и feel good е, още повече, че като го видиш на кино за пръв път, фийлингът е СЪВСЕМ различен. Песента бтв е убийствена - кавър на You Can't Stop The Beat на ху ноуз ху, но много по-динамичен. А и Куин Латифа е омг както обикновено 
Оказва се впрочем, че и Джеймс Марсдън можел да пее, при това никак не зле.

Оказва се впрочем, че и Джеймс Марсдън можел да пее, при това никак не зле.
And you can't dance with a devil on your back...
Дриймгърлс, последния.Roland wrote:Хмм, всички тези... един... мюзикъли, в които главната героиня е такава

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Amos Trask
- Aes Sedai
Чикаго ви го вкараха, ама Рене не е дебела в него.
Друг е въпросът, че филма не беше нищо особено, според мен.
Дриймгърлс обаче си е много добър филм, със страхотна музика и отлични актьорски изпълнения (Еди Мърфи например е изумително различен от обичайното си амплоа на устат клоун). Страшно ми допадна и стилът на филма - олд скуул куул.
За Хеърспрей и аз имам определени очаквания за готин и забавен филм, на който ще се изкефя максимално. Дано се окажат верни. Утре ще погледна кога излиза, май скоро беше...

Дриймгърлс обаче си е много добър филм, със страхотна музика и отлични актьорски изпълнения (Еди Мърфи например е изумително различен от обичайното си амплоа на устат клоун). Страшно ми допадна и стилът на филма - олд скуул куул.

За Хеърспрей и аз имам определени очаквания за готин и забавен филм, на който ще се изкефя максимално. Дано се окажат верни. Утре ще погледна кога излиза, май скоро беше...

Feel the summer!
- Amos Trask
- Aes Sedai
Явно всички сме мюзикъл фенове, така че аз съжалявам за Чикаго, а Рол трябваше да ме послуша и да не пропуска Дриймгърлз.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Dreamgirls е много приятен, една от певиците направо издухва с гласа си и на мен лично страшно ме накефи, обаче Чикаго е класният филм измежду двата, просто такъв кеф като от гледането на Чикаго не съм изпитвала с друг мюзикъл.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- Amos Trask