Кой какво чете, part II
Moderator: Moridin
- BaYa
- Forsaken
Ооо, непременно! Имаше още 4 негови книги и май историите са свързани, по 2, по 2. Лошото е че бая се изръсих за 4-те книги и още нещо което си взех. Та направо ме досрамя да харча повече пари!Benedict wrote:Ми прочети му и другите нещаАз лично бих ти препоръчал Лабиринтът на отраженията и Фалшивите огледала, които за мен са най-добрите му книги. И точно както Патрулите се четат за отрицателно време.

Но съм му страхотно навита, на Лукяненко!
И да се похваля, относно разговора от преди няколко страници - открих че филмът е смесица от първите истории на Нощен и Дневен патрул.

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
За мен пък Дневната стража (филмът) беше доста изсмукан от пръстите, но понеже не съм чел третата книга, може да има заемки от нея пъкBaYa wrote:Ооо, непременно! Имаше още 4 негови книги и май историите са свързани, по 2, по 2. Лошото е че бая се изръсих за 4-те книги и още нещо което си взех. Та направо ме досрамя да харча повече пари!Benedict wrote:Ми прочети му и другите нещаАз лично бих ти препоръчал Лабиринтът на отраженията и Фалшивите огледала, които за мен са най-добрите му книги. И точно както Патрулите се четат за отрицателно време.
![]()
Но съм му страхотно навита, на Лукяненко!
И да се похваля, относно разговора от преди няколко страници - открих че филмът е смесица от първите истории на Нощен и Дневен патрул.

- BaYa
- Forsaken
Уф! Аз признавам че даже не знаех че има втори филм - благодаря за информацията.
Ще го потърся. Но определено намирам че филмите нямат нищо общо с книгите; и туй че първият филм не беше съвсем зле, според мен.
Делегат-е, мисля че книгите по ще ти се понравят.

Делегат-е, мисля че книгите по ще ти се понравят.

Luxury is a matter of having options!!!
- JaimeLannister
- Forsaken
Хм, преди няколко дни случайно попаднах на "Петербургските потайности", сетих се за сериала и си я взех (сетих се и за "Парижките потайности", която навремето ми беше много любима книга, но вече никак не я помня).
Почти я изчетох книгата и не съм особено впечатлена, дразни ме силното присъствие на автора и като цяло книгата ми се струва доста наивна, но пък леко се гълта.
Почти я изчетох книгата и не съм особено впечатлена, дразни ме силното присъствие на автора и като цяло книгата ми се струва доста наивна, но пък леко се гълта.

shadow dance nikoga ne luje