Честито да е на всички именници... доколкото ги има!!!
Весел празник с добра компания им желая... и много добро настроение нататък! ... And аlways look on the bright side of life!
Честито на всички! Живи, здрави и да продължавате борбата срещу световния империализъм!
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Happy birthday! Ъъъъ, това май за друго беше... ам така де - честито на всички, но особено на Косето-Босето, да ни радва все така и да се радва и сама ;)
Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.
ъъъъъъъъ.....
Ми май нищо оригинално не мога да се сетя сега, та да се надяваме, че едно честито ще свърши работа:)
П.С. Моят имен ден е на 15 юли/владимировден/, да държа да има поздрави и за мене!:)
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
Ами честито на всички....
п.с. Тъкмо си мислех, колко е безмислена (и лицемерна) тая работа с честитенето. После изведнъж си представих, че (например) днес аз имам имен ден... Ами щях да се зарадвам и сигурно да се усмихна (а важно нещо усмивките са)...
ЧЕСТИТО!
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд
"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."