И приема 80МБ атачмънти? Ping на кю-то да ти пусна някакво FTP.
Shock. BioShock!
Moderator: AlDim
- The Dragon
- Elder God
И на мен - delegat.gw@gmail.com Благодаря предварителноThe Dragon wrote:Extract-нах Ingame песнитеАко някой ги иска да каже.

- The Dragon
- Elder God
Ъм... имаше Xbox 360 версия доста време преди това... И огромното мнозинство играчи надигнаха вой просто, защото някой им е казал за "проблема".Значи около 15 минути след излизането на демото за PC вече имаше теми по въпроса, преди това просто нямаше как да се види.
Иначе никой не е длъжен да ти дава конзола, UnrealED или каквото и да е. Но ако ти е толкоз болка, има фенски хак.
Хайде да сменим малко темата, самото говорене за играта тук е под необходимия минимум вече, занимавате се с какви ли не безмислени технически тъпотии, при условие че е излязла (засега) най-добрата игра за годината...АлДим си каза причината поне, ама драконът...
Дани, ти нали си я играл, да беше драснал един ред поне с нещо различно от плюене по стийм и решенията на разпространителите?
И за чий точно ти е конзола?
Дани, ти нали си я играл, да беше драснал един ред поне с нещо различно от плюене по стийм и решенията на разпространителите?

- The Dragon
- Elder God
Ми кво да ти кажа - зверски оптимизирана, гълта изненадващо малко РАМ - над 700 мега не е минавала. Върви flawlessly на 1400х900 на мойта щайга. Хакването - не знам как е на 360, но тук заради мишката е обидно лесно. Има някакви проблеми с in-game sound-a, но се надявам с новия x-fi утре да заспят нещата. За сметка на това human inferno тониците са махнати 
И сме благословени с малко по-детайлни текстури от 360 версията.
Не знам кой психопат е озвучавал Ryan но ми задмина Kain като най-добър войс актинг персонаж евър.

И сме благословени с малко по-детайлни текстури от 360 версията.
Не знам кой психопат е озвучавал Ryan но ми задмина Kain като най-добър войс актинг персонаж евър.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
В смисъл няма ги в ПЦ версията, така ли? Е това ще е доста тъпо вече...За сметка на това human inferno тониците са махнати
Е това вече е хубав пост по темата:). Хакването и на бокса не е особено сложно, макар накрая да си трябва някой и друг тоник, за да не стават фалове...Озвучаването наистина е невероятно, но Кейн просто не могат да го минат, няма начин!

Бтв имаш ли идея дали два тоника от един и същ вид, но различно ниво, се стакват? Например ако имаш Медикал Експърт 1 + 2 заедно екипирани - ще дават ли медипаковете повече кръв отколкото ако имаш само Медикал Експърт 2? От тестване нищо не можах да разбера по този казус, а си е важно:).
- The Dragon
- Elder God
Е мен ме домързя очевидно. Аз до края така и не бях сигурен та имах няколко безполезни тоника при последния шеф (който бтв на медиум е изключително жалък за един нагрухан персонаж, че и не само - има health station баси....голямата работа като не мога да сейвам), но на хард ще съм примерно с три медикал експърта и двете хюмън инферно.
Единственото за което сега ме е яд е, че камерата не се взима от самото начало, с damage research 1 + 2 бонусите особено срещу Татенцата няма как да не си кажат думата...
Единственото за което сега ме е яд е, че камерата не се взима от самото начало, с damage research 1 + 2 бонусите особено срещу Татенцата няма как да не си кажат думата...